Douche

De douche is een onmisbaar onderdeel van jouw badkamer. Je neemt een douche om ‘s ochtends goed wakker te worden, om op te warmen of om jezelf op te frissen. Aangezien je iedere dag weer onder diezelfde waterstraal staat, is belangrijk dat je een douche kiest die aan al jouw wensen voldoet.

Wat voor douche zoek je?

Beste douch deals

Soorten douches

Douches zijn er in veel soorten en maten, van luxe inloopdouches tot simpele douchebakken. Het type douche waar jij voor kiest, hangt af van meerdere zaken. Voor een inloopdouche heb je bijvoorbeeld ruimte nodig. Dit type douche is helaas geen optie in een kleine badkamer. In een wat kleinere badkamer zijn douchedeuren of een douchecabine bijvoorbeeld een goede optie. Glazen deuren zorgen er bovendien voor dat jouw badkamer ruimtelijk oogt. Wil je geen douchecabine of -deuren? Dan kun je ervoor kiezen om een douchebak met een douchegordijn te plaatsen.

Doucheonderdelen

Bij het kiezen van een douche komt veel meer kijken dan alleen de keuze voor een douchebak, douchewanden of een cabine. Ook de kranen en het douchesysteem dat je kiest, bepalen het design en het comfort van je douche. Saniweb heeft strakke en moderne kranen, maar ook klassieke modellen. Het aanbod douchesystemen is enorm. Uiteraard hebben wij de standaard douchekoppen. Wil jij echter wat meer luxe, dan zijn er ook regendouches of luxe douchepanelen met allerlei extra functies. Zo maak je van jouw douche een heerlijk ontspannend moment.