Stoomcabine

Een stoomcabine lijkt qua uiterlijk op een douchecabine, maar het biedt veel meer! In een stoomcabine wordt fysieke ontspanning gecombineerd met een ultiem gevoel van comfortabele luxe. Saniweb heeft een uitgebreid aanbod van stoomcabines waardoor je vrijwel altijd je perfecte stoomcabine vindt. Bekijk hier ons aanbod.

16 producten
16 producten

Wat is een stoomcabine?

Een stoomcabine heeft allereerst dezelfde functies als een douchecabine. Maar een stoomcabine heeft daarnaast ook veel meer luxe opties. De belangrijkst functie, het stomen, zorgt ervoor dat de temperatuur veel hoger wordt in de cabine die daardoor aanvoelt als een sauna. Deze stoom heeft een ontspannen en reinigende invloed op je lichaam en helpt bijvoorbeeld goed om je poriën te reinigen, verkrampte spieren te ontspannen en het bevordert de bloedcirculatie.

Nog meer luxe

Stoomcabines zijn daarnaast vaak uitgerust met vele luxe opties. Denk bijvoorbeeld aan kleurentherapie, massagestraling, stortdouches, kruidendispenser en een Turks stoombad. Daarnaast kunnen ook functies zoals plafondverlichting, radio, LCD display en een douchezitje horen bij de luxe van een stoomcabine. De functies verschillen per stoomcabine dus let bij het vergelijken goed op de opties die jij in je stoomcabine wilt.

Waar moet je op letten bij de aanschaf?

Een stoomcabine neemt niet veel meer plek in dan een douchecabine. Wil je een stoomcabine waar je met twee personen in past, dan is het handig om goed naar de maten te kijken en een grotere cabine te nemen. Saniweb biedt zowel één- als tweepersoons stoomcabines. Daarnaast is het ook handig om te letten op de vorm. Er zijn zowel rechte stoomcabines als halfronde. De halfronde cabines zijn voornamelijk geschikt om in een hoek te plaatsen.

Bekijk de producten

Wil jij ook de heerlijke ontspannende en reinigende invloed op je lichaam? Bekijk dan onze stoomcabines in onze webshop en vind jouw ideale stoomcabine.Daarnaast profiteer je van de beste prijs en wordt je product gratis thuisbezorgd (bij bestellingen boven 50,-) op een moment dat het jou uitkomt.