Douchecabines

Een douchecabine is een belangrijk onderdeel van jouw badkamer. Deze cabine maakt namelijk van jouw douche een afgesloten ruimte. Hierdoor kan er geen water of warmte ontsnappen, zodat jij in alle rust heerlijk warm kunt douchen. Wil jij graag een nieuwe douchecabine kopen of je huidige douchecabine vervangen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, het aanbod douchecabines bij Saniweb groeit namelijk enorm. Zo heb je tegenwoordig naast klassieke douchecabines van glas ook de optie om te kiezen voor een moderne, zwarte douchecabine met gekleurd glas.

Tip!  Advies over douchecabines| Zwarte douchecabines

Populaire formaten: 80x80cm | 90x90cm | 100x100cm | 120x90cm

2597 producten
2597 producten

Waarom een gesloten douchecabine?

Het voordeel van een dichte douchecabine plaatsen is dat de warmte in de cabine blijft hangen. Dit in tegenstelling tot een inloopdouche, waar de warmte juist ontsnapt. Daarnaast weet je zeker dat de rest van je badkamer droog blijft!

Welke verschillende douchecabines zijn er?

De mogelijkheden met een douchecabine zijn eindeloos. Meestal wordt de cabine in een hoek van de ruimte geplaatst. Dit noemt men ook wel een douchecabine hoekinstap. Daarnaast heb je ook ook de mogelijkheid om te kiezen voor een vrijstaande douchecabine of een douchecabine met bad. Vrijwel altijd wordt de douchecabine op een douchebak geplaatst. Het is echter ook mogelijk de cabine op de tegelvloer te plaatsen. Zorg hierbij wel voor een constructie waarbij het water niet uit de cabine kan lopen. Naast de plaatsing van de douchecabine zijn er ook allerlei mogelijkheden wat betreft de gewenste deur. Zo is het mogelijk om te kiezen voor een douchecabine met schuifdeur, draaideur of vouwdeur. Tot slot zijn er zowel glazen als kunststof cabines verkrijgbaar met verschillende afwerkingen, zoals glanzend of mat. Bij Saniweb zijn er ook trendy zwarte douchecabines verkrijgbaar.

Verkrijgbaar in verschillende afmetingen

Ook op het gebied van afmetingen zijn er vele opties. Zo heb je de keuze uit verschillende formaten vierkante douchecabines, zoals bijvoorbeeld een douchecabine van 80x80cm, 90x90cm of een douchecabine van 100x100cm. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een rechthoekige variant, zoals een douchecabine van 120x90cm. Tot slot kan je er voor kiezen om de douchecabine op maat te laten maken. Zo kies jij altijd een geschikte variant geheel ontworpen op basis van jouw badkamerindeling.

Een douchecabine kopen?

Ben jij op zoek naar een complete douchecabine? Dan ben je bij Saniweb aan het juiste adres. In onze webshop vind je diverse kant en klare douchecabines van vele verschillende merken in zeer uiteenlopende prijsklassen. Bovendien profiteer je in onze webshop van vele voordelen, zoals een snelle levering en lage prijsgarantie. Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste douchecabine? Onze online adviseurs staan graag voor je klaar om je te helpen bij het maken van een goede keuze. Of bekijk onze adviespagina over douchecabines zodat je weet waar je allemaal op moet letten.