Douchecabines

Een douchecabine is een belangrijk onderdeel van jouw badkamer. Deze cabine maakt namelijk van jouw douche een afgesloten ruimte. Hierdoor kan er geen water of warmte ontsnappen, zodat jij in alle rust heerlijk kunt douchen. Het aanbod douchecabines bij Saniweb groeit enorm. Zo heb je tegenwoordig naast klassieke douchecabines van glas ook de optie om te kiezen voor een moderne, zwarte douchecabine.

Tips: Advies over douchecabines

2730 producten
2730 producten

Waarom een douchecabine?

De mogelijkheden met een douchecabine zijn eindeloos. Meestal wordt de cabine in een hoek van de ruimte geplaatst. Dit noemt men ook wel een douchecabine met hoekinstap. Daarnaast heb je ook ook de mogelijkheid om te kiezen voor een vrijstaande douchecabine of een douchecabine met bad. Vrijwel altijd wordt de douchecabine op een douchebak geplaatst. Het is echter ook mogelijk de cabine op de tegelvloer te plaatsen. Zorg hierbij wel voor een constructie waarbij het water niet uit de cabine kan lopen. Naast de plaatsing van de douchecabine zijn er ook allerlei mogelijkheden wat betreft de gewenste deur. Zo is het mogelijk om te kiezen voor een douchecabine met schuifdeur, draaideur of vouwdeur. Tot slot zijn er zowel glazen als kunststof cabines verkrijgbaar met verschillende afwerkingen, zoals glanzend of mat.

Verkrijgbaar in verschillende afmetingen

Ook op het gebied van afmetingen zijn er vele opties. Zo heb je de keuze uit verschillende formaten vierkante douchecabines, zoals bijvoorbeeld een douchecabine van 90 x 90 cm of een douchecabine van 100 x 100 cm. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een rechthoekige variant, zoals een douchecabine van 120 x 90 cm. Tot slot kan je er voor kiezen om de douchecabine op maat te laten maken. Zo kies jij altijd een geschikte variant geheel ontworpen op basis van jouw badkamerindeling.

Bekijk onze producten

Ben jij op zoek naar een complete douchecabine? Dan ben je bij Saniweb aan het juiste adres. In onze webshop vind je diverse kant en klare douchecabines van vele verschillende merken in zeer uiteenlopende prijsklassen. Bovendien profiteer je in onze webshop van vele voordelen, zoals een snelle levering en lage prijsgarantie. Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste douchecabine? Onze online adviseurs staan graag voor je klaar om je te helpen bij het maken van een goede keuze.