Vijfhoek

Een douchecabine vijfhoek neemt de minste ruimte in van je badkamer ten opzichte van een vierkante, kwartronde of ronde douchecabine. Een vijfhoekige douchecabine ook een ruime instap wat handig is voor mensen die minder goed ter been zijn.

Tip: Advies over douchecabines

575 producten
575 producten

Een douchecabine vijfhoek: strak, maar praktisch

Een douchecabine vijfhoek is strakker in stijl dan een kwartronde douchecabine die vaak meer een ronde vorm heeft. De naam douchecabine vijfhoek zegt het al, want deze douchecabines hebben een vorm met vijf hoeken. Door deze vorm houd je meer ruimte over dan bij een vierkante, ronde of kwartronde douchecabine. Ideaal voor als je een kleine badkamer hebt! Ook zijn er diverse mogelijkheden in afwerkingen. Zo heeft de ene meer een strakke vorm en is de andere meer rond. Ook hebben de afwerkingen verschillende kleuren. Bekijk daarom in ons assortiment de verschillende mogelijkheden en ontdek welke vijfhoekige douchecabine het beste aansluit bij jouw wensen en het beste in jouw badkamer past.

Douchecabine vijfhoek: minst ruimte in beslag

Een douchecabine vijfhoek neemt de minste ruimte in van je badkamer ten opzichte van een vierkante, kwartronde of ronde douchecabine. Daarnaast heeft een vijfhoekige douchecabine ook een ruime instap wat handig is voor mensen die minder goed ter been zijn. De douchecabines kunnen gesloten worden met een enkele deur, maar ook door dubbele deuren. De dubbele deuren hebben een kleinere draaiopening. Heel praktisch voor als je een kleine badkamer hebt, toch? Heb je een grotere badkamer, maar wil je geen standaard vierkante douchecabine en wil je meer spelen met vormen? Dan komt een vijfhoekige douchecabine ook mooi tot zijn recht!

Douchecabine vijfhoek van Saniweb

De vijfhoekige douchecabines van Saniweb heb je in tal van mogelijkheden. Door de verschillende maten is het mogelijk om in bijna iedere badkamer een douchecabine te plaatsen met vijf hoeken. De douchedeuren kan je zowel links als rechts openen of beide kanten op wanneer je kiest voor een dubbele deur. De douchedeuren zijn voorzien van veiligheidsglas en kunnen daardoor tegen een stootje. Sommige douchedeuren zijn daarnaast voorzien van een antikalkbehandeling. Hierdoor blijven je deuren niet alleen langer schoon, maar is het ook nog eens makkelijk om ze schoon te maken en te houden!

Bekijk onze producten

Wil jij graag een speelse vorm douchecabine die lang mooi blijft? Bekijk dan in onze webshop de vijfhoekige douchecabines en laat je inspireren door al onze mogelijkheden. Daarnaast profiteer je van de beste prijs en wordt je product gratis thuisbezorgd (bij bestellingen boven 50,-) op een moment dat het jou uitkomt.