Accessoires

1 producten

Badkameraccessoires voor verschillende badkamerstijlen

Heb je een moderne, strakke badkamer met vooral neutrale kleuren? Of is je badkamerstijl beter te omschrijven als landelijk? Welke badkamerstijl je ook hebt, uit ons omvangrijke assortiment aan accessoires sets kun je altijd geschikte badkameraccessoires kiezen. Om een speels effect te creëren kun je bijvoorbeeld kiezen voor een felle, modieuze kleur wanneer je badkamermeubels vooral neutrale kleuren hebben. Accessoires in neutrale kleuren creëren daarentegen een rustigere sfeer.

Badkameraccessoires van allerlei merken

De accessoires sets voor de badkamer zijn bij Saniweb verkrijgbaar van verschillende merken, zoals Sealskin, Grohe, Geesa en Saqu. Elk merk biedt weer verschillende accessoires aan. Zo bestaat het Sealskin Natural Wood stylingpakket uit een badmat, 3 handdoeken, een glas, een zeepdispenser en geurstokjes. Deze sanitair accessoires passen perfect bij elkaar als het gaat om kleur en stijl. Daarnaast kun je ook kiezen voor een accessoires set die bestaat uit een borstelset, closetrolhouder en haak van bijvoorbeeld het merk Grohe.

Bekijk ons complete aanbod aan badkameraccessoires

Ben jij je badkamer aan het vernieuwen of wil je graag de sfeer in je badkamer aanpassen?> Ga voor het gemak van een complete set badkameraccessoires. Bekijk alle badkameraccessoires sets in onze shop.