5% kassakorting De 48 uur van Saniweb: 5% kassakorting op alles
Nog 0 dagen 1 uur 28 min 57 sec

Wastafels

Wastafels, je maakt er iedere dag minimaal een of twee keer gebruik van. Het is daarom belangrijk dat een wastafel goed past bij jouw behoeften. Bij Saniweb vind je voor iedere wens een passende wastafel.

Wat voor wastafel zoek je?

Dagelijks gebruik van de wastafel

De meest gebruikte sanitaire meubels zijn wastafels. Handen wassen, tandenpoetsen en je gezicht wassen; voor al deze handelingen worden wastafels gebruikt. Omdat je dit meubel iedere dag gebruikt, is het belangrijk dat een wastafel bij je past. Om de juiste wastafel te kiezen kun je jezelf verschillende vragen stellen. Gebruik je de wastafel alleen, met je partner of misschien wel met het hele gezin? Moet de wastafel geschikt zijn om vol met water te lopen of heb je liever dat al het vuil direct weg spoelt? Bij Saniweb vind je bij elke wens een passende wastafel.

Wastafels voor elke behoefte

Wist je dat er heel veel verschillende typen wastafels bestaan? Zo zijn er enkele en dubbele wastafels. Een enkele wastafel is geschikt voor ieder type huishouden en deze wastafels passen in alle badkamers. Een dubbele wastafel is een goede keuze wanneer je regelmatig met meerdere personen tegelijkertijd gebruikmaakt van een wastafel. Dit type wastafel heeft twee kranen. Je kunt kiezen tussen één grote bak of twee aparte bakken. Wil je graag een wastafel laten inbouwen in je interieur? Dat kan! Denk eens aan een opzetwastafel of meubelwastafel. Een opzetwastafel is een kom of schotel die wordt gemonteerd op een badkamermeubel zonder kraangat. Wanneer je kiest voor een opzetwastafel moet je dus apart een wastafelkraan monteren. Dit type wastafel is een opvallende wastafel met een chique uitstraling. Heb je liever een wastafel die minder aandacht trekt? Dan is een meubelwastafel een goede keuze. Dit type wastafel wordt net als een opzetwastafel gemonteerd op een badkamermeubel, maar is minder opvallend.