Wastafelmeubel

Met een wastafelmeubel creëer je niet alleen een fijne plek voor alle dagelijkse activiteiten als tandenpoetsen, je krijgt er ook direct veel opbergruimte bij. Handdoeken, toiletartikelen en cosmetica ruim je snel op in de lades of kasten van een wastafelmeubel. We hebben verschillende badmeubelsets voor u samengesteld, bestaande uit een badmeubel en een wastafel. Dit maakt de prijs aantrekkelijk en de keus een stuk makkelijker! De wastafelmeubels zijn in vele uitvoeringen, materialen en kleuren verkrijgbaar. Bekijk ons totale assortiment hieronder.

Tips: Advies over badmeubelsets

3156 producten
3156 producten

Ons assortiment wastafelmeubels

We hebben de verschillende kenmerken van een wastafelmeubel op een rij gezet om de keus wat makkelijker te maken:

  • Materiaal wastafel. Je kunt kiezen uit verschillende materialen wastafels. Keramiek is erg praktisch, maar laat je eens verrassen door het speciale effect van beton, keratop of glas.
  • Kleur. De kleur van het wastafelmeubel bepaalt samen met de wastafel de uitstraling. Kies je voor bijvoorbeeld eiken of teak? Dan ben je verzekerd van een warme uitstraling. Met antraciet of grijs wordt de look van het wastafelmeubel wat strakker, zeker wanneer je kiest voor een greeploos model. Een wit design past bijna in elke badkamer en in deze kleur vind je daarom ook veel keus.
  • Wastafel breedte. Bij een wastafelmeubel kies je uit een smalle wastafel met één kraan, een brede wastafel met twee kranen of een dubbele wastafel met twee kranen. Bepaal hoeveel ruimte je nodig hebt aan de hand van het aantal personen die van het meubel gebruik zullen maken. Sta je met meerdere personen tegelijk in de badkamer? Dan zijn twee kranen wel erg fijn.
  • Lades. Afhankelijk van de hoeveelheid die je nodig hebt kun je kiezen voor een enkele lade of wastafelmeubel met twee lades boven elkaar.

Wastafelmeubel kopen bij Saniweb

Een wastafelmeubel kopen bij Saniweb is heel eenvoudig. De meeste wastafels en meubelsets zijn bij ons op voorraad en worden direct naar je opgestuurd. Daarnaast profiteer je van de beste prijs en wordt je product gratis thuisbezorgd (bij bestellingen boven 50,-) op een moment dat het jou uitkomt.