Wastafelmeubel

Met een wastafelmeubel creëer je niet alleen een fijne plek voor alle dagelijkse activiteiten, zoals tandenpoetsen, maar je krijgt er ook meer opbergruimte bij. Toiletartikelen, handdoeken en cosmetica berg je eenvoudig op in de grote lades of kasten van een wastafelmeubel. De wastafelmeubels zijn in vele uitvoeringen, materialen en kleuren verkrijgbaar. Zo is er een wastafelmeubel staand, maar ook een hangend wastafelmeubel te verkrijgen.

Tip: Advies over badmeubelsets

Populaire kleuren: Hout | Zwart | Wit

Populaire formaten: 60cm | 80cm | 100cm | 120cm

3221 producten
3221 producten

Het materiaal en de kleur

Twee zaken die toch wel erg belangrijk zijn bij het kiezen van het juiste wastafelmeubel zijn het materiaal en de kleur. Je kunt kiezen uit meerdere materialen, zoals keramiek, beton, keratop, hout of glas. De kleur is daarbij ook van belang. Ga je voor een zwart wastafelmeubel of een wit wasmeubel? Of wat dacht je van een wit wastafelmeubel in combinatie met houten accessoires. Je wastafelmeubel is net als jouw gehele badkamer volledig naar jouw smaak samen te stellen.

De breedte

Wanneer je een wastafelmeubel gaat kopen is het goed om te letten op de breedte. Kies je voor een smalle wastafel met één kraan, een brede wastafel met twee kranen of een dubbele wastafel met twee kranen? Sta je met meerdere personen tegelijk in de badkamer? Dan is het natuurlijk wel zo fijn om twee kranen te hebben. Saniweb biedt ook hierin een groot aanbod. Een wastafel van 60, 80 of 100 cm, het is allemaal mogelijk. Kies je voor een klassieke badmeubel met twee kranen of juist een moderne badmeubel met dubbele wastafel? De keuze is aan jou.

Complete wastafelmeubels: alles in één aankoop bij elkaar

Wist je dat wij bij Saniweb complete wastafelmeubels verkopen? Zo zijn de Saqu badmeubelsets voorzien van een onderkast en wastafel die perfect op elkaar passen. De onderkast is bovendien geen bouwpakket, deze wordt volledig voorgemonteerd thuis geleverd. Je kunt hier zelf een wastafelkraan naar keuze bij kiezen.

Wastafelmeubel kopen?

Benieuwd naar de wastafelmeubels van Saniweb? Bekijk dan ons assortiment in de webshop. Daarnaast profiteer je van de beste prijs en wordt je product gratis thuisbezorgd bij bestellingen boven €50,-. Bepaal zelf wanneer je betaalt: vooraf, achteraf of bij levering. Heb je hulp nodig met het kiezen van de producten? Vraag dan een van onze online adviseurs om hulp. Zij helpen je graag.