Toiletten

Het toilet is een belangrijke ruimte in iedere woning. Je komt er per slot van rekening meerdere keren per dag. Het is daarom fijn als het een plek is waar je je ongestoord even terug kunt trekken. Bij Saniweb vind jij alle benodigdheden voor een comfortabel en stijlvol toilet: van toiletpot tot accessoires.

Wat voor toilet zoek je?

Beste toilet deals

Onderdelen toilet

Een toilet bestaat uit verschillende onderdelen. De basis is de toiletpot. Hierbij kun je kiezen uit verschillende varianten, namelijk een hangtoilet, een staand toilet en een duobloktoilet. Bij een hang- en een staand toilet is een reservoir nodig om ervoor te zorgen dat het toilet doorgespoeld kan worden. Dit reservoir kan eventueel ingebouwd worden in de achterwand. Het toilet moet tenslotte voorzien worden van een bedieningspaneel en een toiletbril. Saniweb biedt jou alle onderdelen voor het toilet. Je kunt deze apart aanschaffen, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor een toiletset. Hiermee ben je in één keer klaar en weet je zeker dat alle onderdelen bij elkaar aansluiten.

Accessoires en andere items toilet

Naast het toilet zelf, wil je waarschijnlijk een fonteintje op het toilet plaatsen om je handen te kunnen wassen. Ook dit vind je bij Saniweb, net als een kraan en eventueel een kastje voor eronder. Ook radiatoren en accessoires kun je bij ons kopen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een toiletrolhouder, een toiletborstel of haakjes om handdoeken aan op te hangen. Wil je op het toilet graag een urinoir of een bidet plaatsen? Saniweb heeft verschillende opties om uit te kiezen

Toilet in iedere stijl

Ook voor het toilet is het mogelijk om te kiezen uit diverse stijlen, van modern of klassiek. Deze stijl creëer je met name door middel van de (tegel)vloer of wand. Maar ook voor wat betreft bijvoorbeeld de toiletpot, het bedieningspaneel en het fonteintje zijn er verschillende mogelijkheden om voor een klassieke of juist een moderne stijl te zorgen. Accessoires in verschillende stijlen maken het mogelijk om jouw badkamer helemaal af te maken.

Toilet van Saniweb

Je ziet: bij Saniweb vind je alles wat je nodig hebt voor jouw toilet. Bekijk nu ons ruime assortiment en maak je keuze. Kom je er niet uit of heb je een vraag? Onze ervaren medewerkers helpen je graag!