Hangtoilet

Een hangtoilet is al jaren dé trend onder de wc-potten. En dat is niet zo gek als je naar alle voordelen van dit type toilet kijkt. Een hangtoilet is namelijk makkelijk schoon te houden, kost niet veel en is er in veel vormen en maten. Daarom past dit toilet ook perfect in jouw inrichting. Jouw wc of badkamer wordt met een hangtoilet een comfortabele ruimte.

490 producten
490 producten

Verschillende hangtoiletten

Hoewel hangtoiletten allemaal aan de muur hangen door middel van een inbouwreservoir, zien ze er toch allemaal anders uit. Zo kun je voor een opvallende hangtoilet gaan, maar kun je ook kiezen voor een subtiele versie die eenvoud uitstraalt. Het inbouwreservoir zorgt ervoor dat het minst mooie gedeelte van een toilet, namelijk de techniek die erachter plaatsvindt, niet meer hoeft te zien. Deze gaat verborgen achter een wand.

Toiletzitting van het hangtoilet

Een hangtoilet kan in principe in iedere ruimte geplaatst worden. Let er wel op dat dit type toilet vaak iets dieper is dan een regulier toilet. Als je eenmaal jouw keuze hebt gemaakt voor een hangtoilet, maak je dit toilet af met een toiletzitting. Er zijn verschillende designs verkrijgbaar. Ook kun je kiezen voor een toiletzitting met een softclose systeem. Dit is een zitting die langzaam sluit, hierdoor kunnen de vingers van je kind niet tussen de bril en de toiletpot komen.