Hangtoilet

Wandtoiletten worden steeds populairder. Terecht, want een hangend toilet is niet alleen zeer functioneel, maar het verbetert ook de uitstraling van de badkamer of het toilet. Je onttrekt de afvoerbuizen en waterleiding namelijk op een efficiënte wijze aan het zicht. De badkamer of het toilet wordt op deze manier een rustig ogende, comfortabele plek. Ook draagt een hangtoilet bij aan de hygiëne, omdat de pot niet in aanraking komt met de vloer. Schoonmaken gaat hierdoor een stuk gemakkelijker. Bacteriën kunnen namelijk niet aan de rand van de toiletpot achterblijven. Je kunt er eenvoudig onderdoor dweilen.

Tip: Advies over hangtoiletten

Trend: Gekleurde toiletten | Zwarte hangtoiletten

572 producten
572 producten

Verschillende hangtoiletten

Hoewel hangtoiletten allemaal aan de muur hangen door middel van een inbouwreservoir, zien ze er toch allemaal anders uit. Zo kun je kiezen voor een opvallende hangtoilet of juist voor een subtiele, zwevend toilet die eenvoud uitstraalt. Ook kun je kiezen voor een compleet hangtoilet set. Hierdoor ben je direct voorzien van de gehele toiletpot en hoef je niet apart een toiletzitting te zoeken.

Toiletzitting van het hangtoilet

Een hangtoilet kan in principe in iedere ruimte geplaatst worden. Let er wel op dat dit type toilet vaak iets dieper is dan een regulier toilet. Als je eenmaal jouw keuze hebt gemaakt voor een hang wc, maak je dit toilet af met een toiletzitting. Er zijn verschillende designs verkrijgbaar. Ook kun je kiezen voor een toiletzitting met softclose systeem. Dit is een zitting die langzaam sluit, waardoor de vingers van je kinderen niet tussen de bril en de toiletpot komen.

Hangtoilet kopen?

Is een wandcloset iets voor in jouw badkamer? Bestel deze dan eenvoudig en snel in de webshop van Saniweb. Dankzij het ruime assortiment vind je gegarandeerd een hang wc dat volledig bij jouw wensen aansluit. Bij Saniweb profiteer je bovendien van de beste prijs en betaal je zoals jij wilt: vooraf, achteraf of bij levering.