Bidets

Hoewel je in Nederland vrijwel nooit een bidet tegenkomt, is het gebruik ervan wel erg hygiënisch. De stijlvolle bidets van Saniweb geven je een fris gevoel na ieder toiletbezoek en helpen je daarnaast om te besparen op het gebruik van toiletpapier.

224 producten
224 producten

Een bidet: hygiënisch en fris

Het principe van een bidet is al oud, maar wordt nog steeds gebruikt omdat het heel hygiënisch is. Het bidet lijkt op een soort wasbak en helpt je om je intieme delen op te frissen na een bezoek aan het toilet. Door hier water voor te gebruiken, voel je je snel weer schoon, alsof je net onder de douche vandaan komt. Omdat je al het vuil wegspoelt, is het gebruik van een bidet hygiënischer dan toiletpapier. De modellen van Saniweb zijn gemakkelijk schoon te maken waardoor het bidet ook een frisse uitstraling houdt.

Het comfort van een bidet

Naast het schone gevoel heeft het gebruiken van een bidet nog meer voordelen. Zo kan het zachte water fijner zijn dan papier voor mensen met een gevoelige huid of irritaties en voorkomt het ziektes. Ook is de watertemperatuur zelf in te stellen, waardoor het voor een extra fijne opfrisbeurt zorgt. En naast de voordelen voor de gebruiker zorgt een bidet er ook voor dat er minder toiletpapier wordt gebruikt.