Kranen

Een kraan is een onmisbaar onderdeel van jouw badkamer, toilet en keuken. Iedere badkamer is voorzien van minimaal één kraan, maar meestal zijn dit er twee of drie: een wastafelkraan, een douchekraan en eventueel een badkraan. Als je daarnaast kiest voor een bidet in de badkamer, komt hier nog een bidetkraan bij. Ook in de keuken en het toilet kom je minimaal één kraan tegen. Oftewel: dit product is onmisbaar in je woning. Wil je een kraan kopen? Bekijk dan hieronder de mogelijkheden bij Saniweb.

Trend: zwarte kranen

Wat voor kraan zoek je?

Een kraan kopen?

Kranen zijn verkrijgbaar in talloze uitvoeringen. Hierin heb je niet alleen keuze uit diverse formaten en stijlen, maar ook uit verschillende kleuren. Waar je voorheen alleen kon kiezen tussen diverse chromen kranen, zijn de kranen nu ook te bestellen in bijvoorbeeld wit, zwart, koper, brons of goud. Een zwarte kraan is tegenwoordig razend populair. Deze kraan geeft de badkamer, keuken of het toilet een unieke uitstraling met een stoere finishing touch. De zwarte kraan komt dan ook goed tot zijn recht in bijvoorbeeld een industrieel of modern interieur.

Een comfortabele regendouche met douchekraan

Niets is fijner dan optimaal genieten van een heerlijke, warme douchesessie. Ook in de doucheruimte kom je meerdere kranen tegen. Iedere douche is voorzien van een douchekraan met hoofddouche en eventueel een handdouche. Wil je genieten van extra luxe in jouw badkamer? Overweeg dan eens een comfortabele regendouche. Een regendouche heeft een hoofddouche met een groot formaat, waardoor de waterstraal aanvoelt als een zachte warme regendouche. Een inbouw regendouche is hierin het populairst. Deze douchekraan wordt volledig ingebouwd in de muur en geeft de badkamer een luxe uitstraling. Wel is dit type douche moeilijker te monteren. Een opbouw regendouche is daarentegen gemakkelijker te monteren (en te vervangen). Wil je verzekerd zijn van een douchekraan van hoge kwaliteit? Overweeg dan eens een Ben, Saqu of Grohe douchekraan.

Keukenkranen in alle soorten en maten

Binnen het assortiment van Saniweb zijn ook diverse keukenkranen te vinden. Naast reguliere kranen zijn er ook diverse kokend water kranen verkrijgbaar voor gebruik in keukens. Een bekende kokend water kraan in de keuken is de Quooker kraan. Hiermee tap je koud, warm, kokend heet en soms zelfs bruisend en gefilterd water. Ook de Grohe red kraan is razend populair in de keuken. Deze Grohe keukenkraan biedt jou ook binnen een handomdraai kokend heet water. Waar je voorheen alleen de keuze had uit verschillende opbouwkranen in de kleur chroom, kun je nu ook kiezen voor een inbouw wandkeukenkraan. Ook met de kleuren kun je alle kanten op. Kies bijvoorbeeld een zwarte keukenkraan voor een stoere finishing touch of een gouden kraan voor in jouw design keuken.

Voor iedere wastafel een mooie wastafelkraan

Met behulp van de wastafelkraan maak jij je dagelijks klaar voor de dag. Deze kraan is dan ook onmisbaar in ieder huishouden. De wastafelkraan is verkrijgbaar in diverse stijlen, formaten en kleuren. Zo heb je de keuze uit een opbouw of inbouw wastafelkraan. Een opbouw wastafelkraan wordt op de wastafel geplaatst en een inbouw wastafelkraan komt uit de muur of wand. De inbouw wastafelkraan zorgt dan ook voor een moderne uitstraling in de ruimte. Daarnaast kun je kiezen tussen een wastafelkraan met een hoog en laag design. Een wastafelkraan met hoge uitloop is bijvoorbeeld erg handig wanneer je vaak een handwas in de wasbak doet of je haren wast onder de kraan. Kies voor de kleur die past bij jouw interieurstijl en maak van je badkamer een mooi, stijlvol geheel. Gaat jouw voorkeur uit naar een chromen, witte, gouden of zwarte wastafelkraan? Je vindt gegarandeerd jouw kleur naar wens in het ruime assortiment van Saniweb.

Advies over kranen

Heb je advies nodig voor het kiezen van de juiste kraan voor in jouw badkamer, toilet of keuken? Lees dan de adviespagina van kranen.