Fonteinkranen

Een mooie fonteinkraan maakt je toiletruimte compleet. Het is belangrijk dat een fonteinkraan past bij je fonteinwastafel, maar ook bij de stijl van je toiletruimte. Bij Saniweb heb je de keuze uit een ruim assortiment fonteinkranen: van klassiek tot modern en van chroom-look tot RVS-look. Wat voor model zoek jij?

Tip: Advies over fonteinkranen

224 producten
224 producten

Klassiek of modern?

Wanneer je een fonteinkraan gaat kopen, is het raadzaam om allereerst de stijl van de kraan te bepalen. Voor zowel klassieke als moderne kranen biedt Saniweb volop mogelijkheden. Kijk bijvoorbeeld eens naar de kranen met een platte uitloop wanneer je op zoek bent naar een modern design. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een model met rondingen of een klassieke en stijlvolle X-grip.

Van glanzend chroom tot RVS

Fonteinkranen met een glanzende chromen coating zijn razend populair. Dit is niet alleen omdat chroom in elke toiletruimte goed tot zijn recht komt, maar ook doordat deze laag de duurzaamheid van de kraan bevordert. Zo voorkomt chroom roest- en andere vormen van vochtschade waardoor je langer van je kraan kan genieten. Naast chromen fonteinkranen beschikt Saniweb ook over andere kleuren, zoals de RVS- en platina-look. Wanneer je je kraan direct in het oog wilt laten springen en bovendien de moderne uitstraling wilt bevorderen, is een wit of zwart design ook een goede optie. Hiermee krijgt je toiletruimte direct een uniek karakter.

Hoge of lage uitloop?

Het assortiment van Saniweb bestaat uit fonteinkranen met zowel hoge als lage uitlopen. Een lage uitloop zorgt voor een compact design waardoor deze helemaal in de ruimte opgaat. Met een hoge uitloop leg je daarentegen meer nadruk op de kraan. Bovendien heeft een hoge uitloop als voordeel dat je meer ruimte hebt om je handen te wassen. Het is dus maar net waar je zelf de voorkeur aan geeft: een subtiele fonteinkraan of een grotere en dus meer opvallende.

Bekijk onze fonteinkranen

Wil jij jouw toiletruimte voorzien van een bijpassende fonteinkraan? Bekijk dan nu ons ruime assortiment en kies de juiste variant voor je fonteinwastafel. Daarnaast profiteer je van de beste prijs en wordt je product gratis thuisbezorgd (bij bestellingen boven 50,-) op een moment dat het jou uitkomt.