Bidetkranen

Een bidetkraan, de naam zegt het al, is speciaal gemaakt voor bidetten. Dit type kraan onderscheidt zich van andere kranen door de korte uitloop die horizontaal gepositioneerd is. Voor optimaal comfort zijn de meeste bidetkranen mengkranen. Je kunt de temperatuur dus altijd perfect afstellen.

190 producten
190 producten

Veelzijdigheid van een bidetkraan

Met een bidetkraan kun je de intieme zone goed reinigen voor een extra fris en schoon gevoel. Een bidet is ook geschikt om je voeten eens goed te schrobben. Onder de douche sta je al gauw te dagdromen. Met een bidet kun je specifieker wassen als aanvulling op de dagelijkse douchebeurt. Met een bidet heb je ook een ideale plek om jezelf te wassen wanneer je een fysieke beperking hebt en niet in de douche durft.

Bidetkraan in chroom

Een bidetkraan is vaak volledig verchroomd. Het voordeel van een verchroomde bidetkraan is niet alleen dat je extra glans aan je badkamer of toilet toevoegt. Een chromen coating zorgt ook voor de nodige bescherming van de kraan. Schimmel, roest of andere vochtschade krijgen door dit materiaal geen kans. De kleur chroom past in vrijwel elk toilet of elke badkamer.