Regendouche

Een regendouche biedt ultieme ontspanning dankzij de extra brede waterstraal. Dat is ideaal voor een verfrissende start in de ochtend of om heerlijk tot rust te komen aan het einde van een lange dag. Wanneer je op zoek bent naar een regendouche, inbouw regendouche of complete regendoucheset, heb je keuze uit talloze mogelijkheden bij Saniweb. De regendouches variëren op het gebied van design, straalsoorten en extra productopties. Welke regendouche je ook kiest, je bent altijd verzekerd van een heerlijke, weldadige waterstraal, waarbij je je eventjes in een zomerse regenbui waant. Bekijk hieronder het uitgebreide aanbod regendouches.

Tips: Advies over regendouchesystemen | Waterbesparende regendouche

Trends: Zwarte regendouche | RVS regendouche | Gouden regendouche | Bronzen regendouche | Witte regendouche

353 producten
353 producten

De verschillende mogelijkheden van regendouches

Regendouches zijn er in alle soorten en maten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een aparte douchekop voor een regendouche wanneer je al een thermostaat en glijstang hebt. Daarnaast kun je ook een complete regendoucheset kopen, waar alle benodigde onderdelen bij inbegrepen zijn. En wat dacht je van een luxe inbouw regendouche? Hierbij zie je alleen de regendouchekop en een douche-arm die in de wand of het plafond is verwerkt. Bovendien hoort bij een regendoucheset ook een krachtige handdouche. Dat is weer handig om shampoo gemakkelijk uit je haar te spoelen of wanneer je juist alleen je lichaam wilt afspoelen.

Een passend regendouchesysteem voor elke badkamer

Voor je de keuze maakt voor een bepaald douchesysteem zijn er een aantal zaken om rekening mee te houden. Allereerst is het verstandig om te achterhalen of je genoeg waterdruk hebt voor de douchekop van een regendouche. Deze douchekoppen zijn namelijk relatief groot, waardoor een lagere waterdruk ertoe leidt dat het water er minder snel uitstroomt. Daarna raden we je aan ook naar de aansluiting te kijken. Onze douchekranen hebben een hartmaat van 15 centimeter en passen hierdoor op muurplaten van zowel 15 als 12 centimeter. Wanneer je een muurplaat van 12 centimeter hebt, dien je wel S-koppelingen aan te schaffen om het douchesysteem passend te maken.

Een regendouche kopen?

Ben jij op zoek naar een regendouchekop, inbouw regendouche of complete regendoucheset? Bekijk dan het aanbod regendouches in de webshop van Saniweb. In het uitgebreide assortiment vind je altijd wat je zoekt, profiteer je van de beste prijs en geniet je van een snelle levering. Ook helpen wij je graag de juiste regendouche kiezen. Meer informatie vind je op onze adviespagina over regendouches.