Douchepaneel

Een douchepaneel is een opkomende trend in de badkamer. Steeds vaker wordt er gekozen voor optimaal comfort in deze ruimte. En het douchepaneel zorgt daar helemaal voor. Veel douchepanelen zijn voorzien van extra luxe functies, zoals bijvoorbeeld een massagedouche of een handdouche. Ben je op zoek naar een douchepaneel of wil je meer informatie? Dan ben je bij Saniweb aan het juiste adres. Lees verder of bekijk hieronder direct de producten.

30 producten
Pagina
30 producten
Pagina

Wat is een douchepaneel?

Een douchepaneel wordt aan de wand van de douche bevestigd en heeft vaak verschillende functies. De glijstangset en douchekraan die normaal gesproken aan de douchewand worden gemonteerd, worden vervangen door het douchepaneel. Dit paneel heeft namelijk een vaste douchekop en een aan/uitknop. Daarnaast is een douchepaneel vaak voorzien van vele extra functies, waarmee je jouw douchebeurt extra ontspannen maakt. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een massagedouche, zijdouche of een regendouche functie. Met de afneembare handdouche spoel je gemakkelijk en snel je lichaam af of je haren uit. Een douchepaneel is dus een multifunctioneel onderdeel en biedt meerdere mogelijkheden voor jouw douche.

Kies het perfecte douchepaneel voor jouw douche

Een douchepaneel heeft niet alleen diverse functies, maar is ook verkrijgbaar in talloze designs. Een douchepaneel in rvs is uitermate geschikt voor een moderne of design badkamer door de luxueuze, futuristische vormgeving. Een douchepaneel in de kleur zwart past perfect in de industriële badkamer en een douchepaneel in de kleur wit sluit goed aan in de landelijke badkamer. Bij Saniweb heb je de keuze uit verschillende afwerkingen en kies je zelf jouw gewenste eigenschappen. Zo heb je bijvoorbeeld ook de keuze uit een douchepaneel als hoekmodel en een douchepaneel met thermostaatkraan. Kies voor het model naar jouw smaak en geniet van weldadige luxe met een prachtig douchepaneel in jouw badkamer.

Douchepaneel kopen?

Is een douchepaneel wat voor jou? Bekijk dan deze producten in de webshop van Saniweb. Bij Saniweb profiteer je altijd van een ruim assortiment, een scherpe prijs en een hele snelle levering! Heb je advies nodig bij het kiezen van de beste producten? De online adviseurs van Saniweb staan altijd voor je klaar en helpen je graag.