Inbouw regendouche

Een inbouw regendouche heeft een strakke uitstraling en past daarom perfect in de moderne badkamer. Het mengpaneel wordt namelijk volledig in de wand verwerkt, waardoor de douche een strak afgewerkt geheel wordt. Rond of vierkant, een hoofddouche met handdouche of enkel de hoofddouche, je vindt het bij Saniweb. Bekijk het ruime assortiment en vind jouw inbouw regendouche.

93 producten
93 producten

Welke inbouw regendouche past bij jou?

Bij het kiezen van een nieuwe kraan wordt er altijd de keuze gemaakt tussen een kraan voor inbouw of opbouw. Een inbouw regendouche is verkrijgbaar in veel verschillende designs. Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie kun je het beste kiezen voor een afdekset of een complete set inclusief in- en afbouwdeel. Kan je wel wat hulp gebruiken bij het maken van de juiste keus? We hebben de belangrijkste productkenmerken voor je op een rij gezet:

  • Met of zonder inbouwdeel. Voor een inbouw regendouche heb je een inbouwdeel nodig waarmee het menggedeelte wordt weggewerkt in de muur. Deze moet passen bij de door jouw gekozen inbouw regendouche, het zichtbare deel van de regendouche. Bij Saniweb zijn complete sets verkrijgbaar, dus met inbouwdeel, en afbouw- of afdeksets zonder inbouwdeel verkrijgbaar. Bekijk goed welke jij nodig hebt.
  • Hoofddouche en handdouche. Met een inbouwregendouche geniet je van extra comfort. Bovendien heb je dan geen zichtbare glijstang waardoor de uitstraling van de douche strak en minimalistisch blijft. Ook voor de extra handdouche heb je geen glijstang nodig. De handdouche wordt namelijk vaak door middel van een wandhouder aan de wand gemonteerd.
  • Eén- of tweegreepsbediening. Voor de bediening van de inbouw regendouche kan je kiezen voor één greep of hendel, of voor tweegreepsbediening. Het bedieningspaneel bestaat in het geval van eengreepsbediening uit één hendel, waarbij temperatuur en watervolume gecombineerd is. Als je liever aan twee aparte knoppen draait, kies dan voor tweegreepsbediening. Deze is in veel gevallen voorzien van een temperatuur- en waterbegrenzer. Is veiligheid en water besparen belangrijk in jouw huishouden? Kies dan voor een tweegreeps inbouw thermostatische douchekraan.

Bekijk de producten

Voor een ruim assortiment van inbouw regendouches ben je bij Saniweb aan het juiste adres. Het assortiment bestaat uit veel verschillende designs met keuze uit merken als Grohe, Dornbracht, Hansa en Hansgrohe. Daarnaast profiteer je van de beste prijs en wordt je product gratis thuisbezorgd (bij bestellingen boven 50,-) op een moment dat het jou uitkomt.