Baden

De mogelijkheden op het gebied van baden zijn gevarieerd. Van luxe vrijstaande baden tot praktische douchebaden; bij Saniweb is er voor iedere wens een passend exemplaar. Elk model heeft zijn eigen voordelen en ieder bad voorziet je van een heerlijk rustmomentje voor jezelf.

Tip: Advies over baden

Wat voor bad zoek je?

Beste bad deals

Verschillende soorten baden

Comfortabele baden zijn er in veel verschillende soorten en maten. De meest voorkomende zijn de rechthoekige ligbaden en douchebaden. Maar ook voor badkamers in andere vormen zijn er slimme oplossingen. Denk bijvoorbeeld eens aan een hoekbad, waarmee je slim gebruikmaakt van de beschikbare ruimte. Of durf voor een vrijstaand bad als ware eyecatcher te kiezen wanneer je over voldoende plek beschikt. De verschillende soorten baden en de gevarieerde vormen waarover Saniweb beschikt, zorgen ervoor dat er voor iedere badkamer en elke woonwens mooie baden te vinden zijn.

Wat is belangrijk bij de aanschaf van een bad?

Bij de aanschaf van baden is het van belang om verschillende zaken in het achterhoofd te houden. Dit begint bij de plaats waar het bad moet komen. Door een slimme vorm en de juiste afmetingen te kiezen, maak je optimaal gebruik van de ruimte. Hiernaast dien je ook te bedenken waarvoor je het bad gebruikt. Sta je er ook in voor je dagelijkse douche, kies dan een praktisch exemplaar. Maar wanneer je er in het weekend graag tot rust komt, bekijk dan ook eens de uitvoeringen met luxe extra's. Hiernaast is het ook belangrijk om de uitstraling mee te nemen. Een klassiek model staat prachtig in een landelijke inrichting, terwijl strakke baden de moderne ruimte compleet maken.