Vrijstaande baden

Een vrijstaand bad is dé eyecatcher van je badkamer. Je badkamer krijgt namelijk een luxe uitstraling door een vrijstaand bad. Dit type bad is er in alle soorten en maten waardoor er voor iedere badkamerstijl een passend model te vinden is: van strakke designs tot sierlijke designs en van rechthoekige vormen tot ovale vormen. Je kunt zelfs kiezen voor een vrijstaand bad met antislip zodat je extra veilig kunt badderen.
250 producten
250 producten

Creëer een romantische sfeer

Een badkamer is een plek om helemaal tot rust te komen en daarom willen veel mensen een rustige, romantische sfeer creëren. Een vrijstaand bad op pootjes is dan de perfecte keuze. Deze zijn erg populair vanwege de klassieke uitstraling en de pootjes zorgen voor een ruimtelijk effect doordat je onder het bad kan doorkijken. Voeg hier een bijpassende vrijstaande kraan aan toe, en je romantische badkamer is helemaal compleet!

Vrijstaande baden voor iedere badkamerstijl

Een vrijstaand bad mag niet ontbreken in een landelijke badkamer. Dit komt omdat dit type bad een romantische sfeer toevoegt aan je badkamer, helemaal wanneer je kiest voor een klassiek model op pootjes. Maar ook bij een moderne badkamerstijl misstaat een vrijstaand bad niet. Integendeel, dit ziet er juist prachtig uit! Kies in dit geval voor een rechthoekig, strak model en combineer deze met een moderne inbouwkraan. Het resultaat is een trendy badkamer die zeker de aandacht waard is.

Kies een bijpassende badkraan

Een vrijstaand bad maak je compleet met een mooie badkraan. Wanneer het bad vrij in de ruimte staat, kan het mooi zijn om ook een vrijstaande kraan te kiezen met een bijpassend design. Wanneer het bad tegen een wand aan wordt geplaatst, kan een inbouw badkraan erg mooi staan. Deze is deels weggewerkt in de wand en ziet er daardoor strak en modern uit.

Bekijk alle vrijstaande baden

Bij Saniweb zijn vrijstaande baden verkrijgbaar in diverse prijsklassen van vele merken, zoals Saqu, Ben, Sealskin en Villeroy & Boch. Bekijk alle mogelijkheden in onze webshop en gebruik onze handige filters bij je zoektocht naar het ideale bad. Bovendien profiteer je bij Saniweb van de laagste prijs en gratis bezorging.