Vrijstaande baden

Wil je een luxe uitstraling creëren in jouw badkamer? In de moderne badkamers zie je tegenwoordig steeds vaker een vrijstaand bad. Niet alleen in badkamers zijn de vrijstaande baden te vinden, maar ook in slaapkamers. Een vrijstaand bad is dé eyecatcher van jouw badkamer of slaapkamer. Van strakke designs tot sierlijke designs en van rechthoekige vormen tot ovale vormen, bij Saniweb vind je gegarandeerd een passend model.

Tip: Advies over baden

198 producten
198 producten

Jouw ideale bad

Wil je een vrijstaand bad kopen, maar weet je niet op welke manier je die het beste kan vinden? Begin dan bij het kijken naar de afmetingen. Wil je een klein - of een groot vrijstaand bad? Stap twee is bepalen of je een vrijstaand bad tegen de muur wil of een vrijstaand bad los van de muur. Er zijn ook vrijstaande baden voor 2 personen verkrijgbaar in onze webshop.

Kwaliteit

De vrijstaande baden van Saniweb zijn van hoge kwaliteit. Het Solid Surface bad bijvoorbeeld is gemaakt van unieke materialen, zoals natuurlijke mineralen, acryl, hars en polyester. Deze materialen zorgen voor een mooie, robuuste look. Dit bad is zeer goed schoon te maken en het materiaal is erg hygiënisch, zowel tijdens als na het baden. De baden op pootjes zijn ook van hoge kwaliteit en zijn een mooie klassieke toevoeging in jouw unieke badkamer.

Bekijk de vrijstaande ligbaden

Wil je een vrijstaand ligbad kopen, maar weet je niet precies welke het beste bij jouw wensen aansluit? De online adviseurs van Saniweb staan altijd voor je klaar en helpen je graag. Er is veel mogelijk op het gebied van ligbaden bij Saniweb. Zo zijn er bijvoorbeeld ook trendy vrijstaande baden in de kleur zwart. Kijk in onze webshop voor de mogelijkheden. Je maakt je bad helemaal compleet met bad accessoires, zoals een goede badkraan, badplank, badmat en allerlei andere bad-toebehoren die verkrijgbaar zijn bij Saniweb.