5% kassakorting Saniweb Paasdeals: profiteer t/m 2e Paasdag van 5% kassakorting op alles!
Nog 2 dagen 6 uur 41 min 34 sec

Badwand

Een badwand is een handige toevoeging aan je badkamer wanneer je beschikt over een douchebad. Hiermee zorg je ervoor dat de vloer van de badkamer droog blijft wanneer je de douche gebruikt. Met een doorzichtige en inklapbare badwand voorkom je tegelijkertijd dat je van de ruimte afgesloten wordt wanneer je in bad zit.

1238 producten
1238 producten

Het voordeel van een badwand

Veel huishoudens beschikken over een douchebad om ruimte te besparen. Met de plaatsing van een badwand voorkom je een natte, vaak gladde vloer wanneer je uit het bad stapt. Een badwand is bovendien hygiënischer dan een douchegordijn en gemakkelijker in gebruik. Een gordijn plakt snel zodra het nat wordt, terwijl je hier met een badwand geen last van hebt. Bovendien staat een wand altijd goed, terwijl je bij een gordijn in de gaten moet houden dat dit niet naast het bad hangt.

Wat zijn de mogelijkheden van een badwand?

Badwanden zijn er in verschillende uitvoeringen en maten. Een badwand kan zowel uit één als uit meerdere delen bestaan. Deze delen zijn om te klappen zodat je genoeg ruimte hebt om in de douche te stappen. Eenmaal in de douche zet je de wand volledig dicht, zodat de rest van de badkamer droog blijft. Wanneer je in bad zit, zet je de badwand gemakkelijk helemaal open. Hierdoor ben je niet afgesloten van de ruimte en zet je bijvoorbeeld eenvoudig een glas wijn op een krukje naast het bad. Ook is het mogelijk om voor een matte uitvoering te kiezen. Dit geeft je net wat meer privacy tijdens het douchen.