Badwand

Een badwand is een handige toevoeging aan je badkamer wanneer je beschikt over een douchebad. Hiermee zorg je ervoor dat de vloer van de badkamer droog blijft wanneer je de douche of het bad gebruikt. Met een doorzichtige en inklapbare badwand voorkom je tegelijkertijd dat je van de ruimte afgesloten wordt wanneer je in bad zit.

534 producten
534 producten

Het voordeel van een badwand

Veel huishoudens beschikken over een douchebad om ruimte te besparen. Met de plaatsing van een badwand voorkom je een natte, vaak gladde vloer wanneer je uit het bad stapt. Een badwand is bovendien hygiënischer dan een douchegordijn en gemakkelijker in gebruik. Een gordijn plakt snel zodra het nat wordt, terwijl je hier met een badwand geen last van hebt. Bovendien staat een wand altijd goed, terwijl je bij een gordijn in de gaten moet houden dat dit niet naast het bad hangt.

Wat zijn de mogelijkheden van een badwand?

Badwanden zijn er in verschillende uitvoeringen en maten. De meest voorkomende afmeting is 60 cm. Een badwand kan zowel uit één als uit meerdere delen bestaan. Een enkele badwand is vaak een vaste badwand. De opties met meerdere delen zijn 2- of 3-delige badwanden, die meestal inklapbaar zijn. Eenmaal in de douche sluit je de wand volledig, zodat de rest van de badkamer droog blijft. Wanneer je in bad zit, open je de badwand gemakkelijk van binnenuit. Er bestaan ook uitschuifbare badwanden, die je net als de klapbare variant gemakkelijk van binnen- en buitenaf opent. Naast een transparante, glazen badwand is het ook mogelijk om voor een matte uitvoering te gaan. Dit biedt net wat meer privacy tijdens het douchen. Ben je op zoek naar een badwand met hoek? Dan kan het handig zijn om een badwand op maat te laten maken.

Bestel jouw badwand bij Saniweb

Wil jij een badwand kopen en heb je het gewenste model gevonden in de webshop? Bestel deze dan gemakkelijk en snel bij Saniweb. Dankzij de snelle thuisbezorgservice heb je je bestelling zo in huis. Bovendien maak je geheel gratis gebruik van deze bezorgservice als je voor meer dan €50,- aan producten bestelt.