Douchebad

Een douchebad is handig voor wie in een kleinere badkamer graag de keuze heeft uit snelle opfrisbeurten en ultieme rustmomenten. Douchebaden bieden wat meer ruimte dan een ligbad, wat het douchen comfortabel maakt. Bekijk hier het uitgebreide assortiment douchebaden bij Saniweb en kies voor een model dat bij jou past.

Tip: Advies over baden

88 producten
88 producten

De voordelen van een douchebad

Een snelle douchebeurt 's ochtends zorgt ervoor dat je binnen de kortste keren klaar bent om aan je dag te beginnen of 's avonds heerlijk fris in bed stapt. Een bad is juist heerlijk voor de momenten waarop je echt tijd hebt om even tot rust te komen. Het bad met douchegedeelte biedt de perfecte combinatie tussen deze twee mogelijkheden. De keuze voor een douchebad wordt vaak gemaakt door mensen met een kleinere badkamer. Een douchebad biedt je voldoende ruimte om heerlijk te badderen, maar is ook wat breder voor je dagelijkse douche in het bad. Op deze manier combineer je twee idealen en bespaar je bovendien ruimte in de badkamer.

Waar dien je op te letten bij de aanschaf van een douchebad?

Bij de aanschaf van een douchebad is het uiteraard van belang om te letten op de afmetingen. In een kleinere badkamer is het slim om zoveel mogelijk loopruimte te behouden, terwijl een wat groter douchebad fijn is voor langere mensen. Heb je een grote badkamer, dan kun je zelfs kiezen voor een extra ruim ligbad of zelfs een hoekbad met douchegedeelte. Bij Saniweb vind je douchebaden in diverse afmetingen. De meest voorkomende afmetingen zijn douchebaden met een lengte van 160, 170 of 180 cm. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om een badwand aan de bad-douchecombinatie toe te voegen, zodat je badkamervloer tijdens het badderen of douchen droogt blijft.

Bestel jouw douchebad bij Saniweb

Heb je een douchebad gevonden dat geheel aan jouw wensen voldoet? Bestel dan het product naar keuze snel en gemakkelijk in de Saniweb webshop. Hier profiteer je niet alleen van lage prijzen, maar ook van onze snelle thuisbezorgservice. Bij een bestelling boven de €50,- is deze bezorgservice geheel gratis.