Half vrijstaand bad

Een half vrijstaand bad straalt de luxe uit van een vrijstaand bad en zorgt voor een ruimtebesparende indeling van de badkamer. Deze baden worden vrij geplaatst tegen de muur. Door de verschillende stijlen en maten is er voor iedere badkamer wat wils. Heb je advies nodig welk bad het beste past in jouw badkamer? Saniweb helpt je graag! Samen zorgen we ervoor dat het bad perfect past in jouw badkamer.

Tip: Advies over baden

145 producten
145 producten

De voordelen van een half vrijstaand bad

Een half vrijstaand bad heeft een luxe uitstraling, omdat het net lijkt alsof het bad los staat van de grond en de muur. Doordat het bad tegen de muur staat, bespaar je ruimte én maak je het makkelijker om het bad en de waterleidingen aan te leggen.

Wat is belangrijk bij de aanschaf van een half vrijstaand bad?

Wanneer je voor een half vrijstaand bad kiest, is het belangrijk om rekening te houden met je badkamerindeling en je persoonlijke voorkeuren. Zo is het belangrijk om te beslissen in welke hoek of aan welke wand je het bad bevestigd wilt hebben. Deze baden kun je namelijk in een hoek bevestigen, waardoor het zijn vrijstaande uitstraling behoudt. Ook kun je met het bad de gewenste stijl creëren in de badkamer. Een rond of strak bad doet veel met de uitstraling van je badkamer. Bij het aanschaffen van een bad is het belangrijk om rekening te houden met de mogelijke en gewenste maten van het bad. De half vrijstaande baden zijn er namelijk in verschillende maten. Door deze verschillende mogelijkheden is er voor iedere badkamer wat wils.

Bekijk de producten in onze webshop

Is een half vrijstaand bad iets voor jou? Bekijk dan ons assortiment half vrijstaande baden. Bij Saniweb profiteer je van de beste prijs en wordt je product gratis (bij bestellingen boven 50,-) thuisbezorgd!