Solid Surface bad

Solid Surface baden danken hun positieve eigenschappen aan de unieke samenstelling van materialen. Natuurlijke mineralen, acryl, hars en polyester worden gebruikt bij het maken van Solid Surface baden. Het materiaal is daardoor zeer homogeen en niet poreus. Solid Surface is bovendien eenvoudig in het onderhoud en geeft vuil geen kans om in het oppervlak te trekken. Het materiaal is hierdoor zeer hygiënisch. Meer weten over de voordelen van Solid Surface baden? Lees dan hieronder verder of bekijk direct het assortiment van Saniweb in de webshop.

Tip: Advies over baden

47 producten
Pagina
47 producten
Pagina

De voordelen van Solid Surface baden

Baden gemaakt van Solid Surface bieden diverse voordelen. Dankzij deze voordelen is een Solid Surface bad om meerdere redenen een goede keuze. Wij zetten ze hier voor je op een rijtje.

  • Hygiëne

    Het gladde, niet poreuze oppervlak staat vuil niet toe zich aan het oppervlak te hechten. Dit zorgt ervoor dat het bad extra gemakkelijk is schoon te maken. Zo geniet je van een hygiënisch bad en ben je er zeker van dat een warm bad jouw ook weer fris en fruitig maakt.

  • Sterk en slijtvast

    Het materiaal Solid Surface is zeer sterk en daardoor ook erg duurzaam. Het materiaal gaat lang mee in het gebruik en raakt niet snel beschadigd. Hierdoor beleef je jarenlang plezier aan een Solid Surface bad, mits je het bad goed onderhoudt.

  • Een stijlvolle keuze

    Naast de functionele eigenschappen zorgt een Solid Surface bad ook voor een stijlvolle toevoeging aan jouw badkamer. Een Solid Surface bad zorgt bovendien voor een unieke, luxe uitstraling in je badkamer dankzij de matte finish en het ronde design.

Alle soorten en maten

In het assortiment van Saniweb vind je Solid Surface baden in alle soorten en maten. De Solid Surface baden verschillen onder andere in vorm, uitvoering en afmetingen. De meeste modellen zijn ovaalvormig, maar je kunt ook kiezen uit een rechthoekig model of een variant die ronde en hoekige vormen met elkaar combineert. De Solid Surface baden zijn in verschillende groottes verkrijgbaar, zodat jij altijd een exemplaar vindt dat goed past in je badkamer. De lengte varieert van 149 cm tot 190 cm en de breedte van 69 cm tot 90 cm. De hoogte is minimaal 55 cm en maximaal 60 cm. De minimum diepte is 411 mm en kan maximaal 500 mm zijn. De kleur is bij alle Solid Surface baden hetzelfde, namelijk mat wit. Daarnaast zijn er enkele merken en heel veel verschillende series verkrijgbaar.

Vrijstaande Solid Surface ligbaden

De Solid Surface baden in het assortiment van Saniweb zijn ligbaden. Deze ligbaden zijn vrijstaand en kunnen dus worden geplaatst in de badkamer waar jij maar wil. Wanneer je veel ruimte hebt, kun je ervoor kiezen het bad centraal in de badkamer te plaatsen, zodat je er een echte blikvanger van maakt.

Solid Surface bad kopen?

Heb jij interesse in een Solid Surface bad? Bekijk dan de producten in het uitgebreide assortiment van Saniweb van onder andere de merken Ben, Saqu en Riho. Daarnaast profiteer je van de beste prijs en wordt je product gratis thuisbezorgd (bij bestellingen boven 50,-) op een moment dat het jou uitkomt.