Solid Surface bad

Solid Surface baden danken hun positieve eigenschappen aan de unieke samenstelling van materialen. Natuurlijke mineralen, acryl, hars en polyester worden gebruikt bij het maken van Solid Surface baden. Deze zijn daardoor zeer homogeen en niet poreus. Solid Surface is erg gemakkelijk schoon te maken en geeft vuil geen kans om in het oppervlak te trekken. Het materiaal is hierdoor zeer hygiënisch. Daarnaast zijn Solid Surface baden sterk, duurzaam en slijtvast, zodat je er jarenlang plezier van hebt. Een Solid Surface bad zorgt bovendien voor een unieke, luxe uitstraling in je badkamer dankzij de matte finish en het ronde design.

50 producten
Pagina
50 producten
Pagina

Alle soorten en maten Solid Surface baden

In het assortiment van Saniweb vind je Solid Surface baden in alle soorten en maten. De Solid Surface baden verschillen onder andere in vorm, uitvoering en afmetingen. De kleur is bij alle Solid Surface baden hetzelfde, namelijk mat wit. Daarnaast zijn er enkele merken en heel veel verschillende series verkrijgbaar.
Vorm
De meeste Solid Surface baden in het assortiment zijn ovaalvormig. Deze baden passen uitstekend in zowel landelijke, klassieke als design badkamers. Het mooie, ronde design kan naadloos geïntegreerd worden met veel badkamerstijlen. Ook kun je kiezen voor een rechthoekig Solid Surface bad, dat weer beter past bij een moderne of industriële badkamer.
Uitvoering
De Solid Surface baden in het assortiment van Saniweb zijn ligbaden. Deze ligbaden zijn vrijstaand en kunnen dus worden geplaatst in de badkamer waar jij maar wil. Wanneer je veel ruimte hebt, kun je ervoor kiezen het bad centraal in de badkamer te plaatsen, zodat je er een echte blikvanger van maakt.
Afmetingen
De Solid Surface baden zijn in verschillende groottes verkrijgbaar, zodat jij altijd een exemplaar vindt dat goed past in je badkamer. De lengte varieert van 149 cm tot 190 cm en de breedte van 69 cm tot 90 cm. De hoogte is minimaal 55 cm en maximaal 60 cm. De minimum diepte is 411 mm en kan maximaal 500 mm zijn.

Bekijk de producten

Heb jij interesse in een Solid Surface bad? Bekijk dan de producten in het uitgebreide assortiment van Saniweb van onder andere de merken Ben, Saqu en Riho. Daarnaast profiteer je van de beste prijs en wordt je product gratis thuisbezorgd (bij bestellingen boven 50,-) op een moment dat het jou uitkomt.