Hoekbad

Een hoekbad neemt weinig plaats in beslag, maar dat is niet het enige voordeel. Dit type bad is compact, maar net zo ontspannend. En je kunt een hoekbad net zo comfortabel maken als je zelf wilt. Groot of klein, een bubbelbad of niet; bij dit soort baden kan het allemaal.

Tip: Advies over baden

378 producten
378 producten

Hoekbad in jouw badkamer

We kennen het allemaal wel: het was een lange werkdag, je moest door de regen naar huis fietsen of je bent toe aan een momentje voor jezelf. Dan is het heerlijk om in bad te liggen met een tijdschrift in je hand en kaarsen aan je zijde. Dan moet je, uiteraard, wel een bad tot je beschikking hebben. Heb je dat tot nu toe nog niet, omdat je dacht dat je badkamer daarvoor te klein was? Dan is een hoekbad dé oplossing voor jou. Een hoekbad is compact en gemakkelijk. Veel mensen vinden hoekbaden zelfs een stuk mooier dan reguliere baden die rechthoekig zijn. Ze zouden namelijk een stuk sierlijker zijn. De hoekbaden van Saniweb.nl kunnen dit bevestigen. Deze zijn zowel praktisch als compact en stijlvol.

Toevoegingen aan een hoekbad

Tegenwoordig gaat het niet alleen meer om het hoekbad zelf, maar ook om de toevoegingen. Ook een hoekbad kun je met het een en ander aanvullen. Kies bijvoorbeeld voor een badkussen om automatisch in een goede houding te liggen. Hierdoor krijg jij geen last van je rug en ligt je hoofd op een zacht oppervlak. Of pak helemaal uit met een bubbelbadfunctie. Dat een hoekbad een andere vorm heeft dan een gewoon bad, betekent namelijk niet dan een hoekbad geen bubbelbad kan zijn. Het moge duidelijk zijn: hoekbaden zijn praktisch, zijn net zo mooi en je kunt er net zo van genieten als van reguliere baden. Laat dat bad maar vast vollopen!