5% kassakorting De 48 uur van Saniweb: 5% kassakorting op alles
Nog 0 dagen 1 uur 12 min 44 sec

Whirlpoolbad

Whirlpools, ook wel bubbelbaden genoemd, bieden de nodige ontspanning in het dagelijks leven. Er zijn niet alleen eenpersoonsbubbelbaden, maar ook whirlpool baden voor het hele gezin. Bij Saniweb.nl vind je deze hoogwaardige en comfortabele whirlpools tegen scherpe prijzen. Hierdoor heeft iedereen de mogelijkheid om de luxe van een bubbelbad in in huis te halen

465 producten
465 producten

Voordelen

Een whirlpool laat je nog meer ontspannen dan een gewoon bad. Een bad met whirlpoolfunctie zorgt er met de extra intensiteit voor dat de hartslag versnelt. Door deze versnelde hartslag krijgen de spieren meer zuurstof en verloopt de bloedsomloop beter. Op Saniweb.nl vind je whirlpools onder andere whirlpools van Villeroy & Boch. Whirlpools hebben veel voordelen:

  • Watermassage. Een whirlpool geeft je de perfecte watermassage. De combinatie van warm water en een heerlijke massage zorgen ervoor dat stress vermindert. Ongecompliceerd genieten in je eigen badkamer ligt binnen handbereik met een whirlpool.
  • Loslaten. In ons drukke leven is het belangrijk dat je soms alles even loslaat. Een whirlpool geeft je nieuwe energie en ontneemt even de dagelijkse zorgen. Je ontspant lichaam en geest en vastzittende spieren worden losser. Specifiek kan een whirlpool er ook voor zorgen dat spanningshoofdpijn afneemt, lokale stofwisseling wordt gestimuleerd en dat je gezonder en ontspannen slaapt. Je vindt pure ontspanning op elk gewenst moment.
  • Keuze. Whirlpoolsystemen zijn net zo individueel als jij. Met een uitgebreid aanbod van verschillende whirlpools is er altijd één die past bij jouw voorkeuren en eisen. Welke van de verschillende wellness-varianten je ook kiest, een whirlpool is een zeer esthetische all-in-one oplossing voor jouw welzijn.

Whirlpools bekijken

Op Saniweb.nl vind je de whirlpool die het beste bij je past. Bekijk het uitgebreide aanbod van whirlpools nu in onze webshop.