Bad op pootjes

Een bad op pootjes is een tijdloze klassieker voor iedere badkamer. Daarnaast geniet je heerlijk van een ontspannen en warm bad in een prachtig bad op pootjes. Wil jij een klassiek bad in jouw badkamer? Bekijk dan hier het assortiment van Saniweb.

14 producten
14 producten

Het tijdloze design van een bad op pootjes

Het bad op pootjes is een van de eerste modellen die in de 18e eeuw in opkomst kwamen. Tijdens het Victoriaanse tijdperk in Engeland was dit type bad onmisbaar in de badkamer. Ondanks de lange geschiedenis van dit bad is het ontwerp zeker niet ouderwets. Het tijdloze design past in meerdere soorten badkamers. Zo komt een bad op pootjes goed tot zijn recht in zowel klassieke, moderne, landelijke als designbadkamers. Dit populaire bad zorgt voor een ware eyecatcher in de ruimte. Voor ieder interieur is er een passend bad op pootjes te vinden.

Geniet van de luxe

Een bad zorgt voor ontspanning. Na een lange dag op werk of juist op een rustige zondagmiddag zorgt het warme water voor een heerlijk moment voor jezelf. Door aroma’s toe te voegen aan het badwater zorg je voor een heerlijk geurende badkamer en geniet je van pure ontspanning. Het luxueuze design van een bad op pootjes zorgt ervoor dat je geniet als een koning(in) in eigen badkamer. Het tijdloze design geeft het bad nog meer uitstraling en geeft net dat beetje extra wanneer je in het warme water stapt. Genieten van een bad voelde nog nooit zo luxe!

Bekijk de producten

Ben je benieuwd naar de baden op pootjes van Saniweb? Bekijk dan het uitgebreide assortiment in de webshop. Hier krijg je een duidelijk overzicht van de verschillende mogelijkheden en zoek je met behulp van de filters gemakkelijk naar een specifiek product. Heb je het product gevonden? Daarnaast profiteer je van de beste prijs en wordt je product gratis thuisbezorgd (bij bestellingen boven 50,-) op een moment dat het jou uitkomt.