Inbouwkranen

Een inbouwkraan kun je voor het grootste deel netjes in de muur verwerken. Dit zorgt voor een rustige, mooie en strakke uitstraling. Inbouwkranen kunnen geplaatst worden in de badkamer, in het toilet en in de keuken. Saniweb heeft verschillende inbouwkranen in zijn assortiment. Hiervoor is er voor iedere stijl en wens een passende inbouwkraan te vinden.

1616 producten
1616 producten

Tips voor het inbouwen

Je kunt een inbouwkraan kiezen voor de douche, het bad, de wastafel of als fontein. In elke situatie is de aansluiting van de kraan netjes afgewerkt. Voordat je een inbouwkraan kiest, is het belangrijk dat je je bewust bent van de functies die je wilt. Ben je op zoek naar een regendouche, wil je er een handdouche bij of zoek je ook een zijdouche? Het is vervolgens van belang om de gewenste maat te bepalen en of je meer van rond of vierkant houdt. Dit is van belang voor de aansluiting. De keuze voor een type doucheslang en wandhouder bepalen daarnaast ook wat voor aansluitingen je nodig hebt.

Bediening van de inbouwkraan

Niet alleen de toepassing van de inbouwkraan is bepalend. Hoe je de kraan wilt bedienen is ook van belang. Je hebt de keuze uit een eenhendel inbouwkraan, een inbouwkraan met twee hendels of een inbouw thermostaatkraan. De bediening van een thermostaat-kraan gebeurt met een aparte knop naast de kraan. Voor het volume van de straal heb je een tweede inbouwknop nodig. De adviseurs van Saniweb kunnen je adviseren over de verschillende mogelijkheden.