Wand fonteinkraan

Een wandfonteinkraan heb je in veel varianten bij Saniweb. Wil je een rond of vierkant model? Of houd je meer van een klassiek model wandfonteinkraan? Het is erg belangrijk dat je er goed over nadenkt welke kraan het beste bij jouw fontein past. Zo is het bij een wandfonteinkraan van belang dat je een fontein hebt zonder kraangat. Fonteinkranen zijn compact en hebben een korte uitloop, zodat er geen water over de rand van de fontein kan lopen.

21 producten
21 producten

Voordelen wandfonteinkraan

Het voordeel van een wandfonteinkraan is dat je zo weinig mogelijk van het leidingsysteem of de kraan ziet. Daardoor ziet de kraan er moderner uit. Een fonteinkraan vaak in kleine ruimtes wordt geplaatst, neemt een wandfonteinkraan minder ruimte in beslag, dan een opbouwkraan. Je hebt hierdoor de mogelijkheid om in je toilet een bijpassende kleinere fontein te plaatsen. Daarnaast zijn de wandfonteinkranen gemakkelijk schoon te maken, doordat er minder hoekjes zijn waar vuil en kalk kan ophopen. Een wandfonteinkraan is dus hygiënisch en onderhoudsvriendelijk.

Verschillende soorten modellen wandfonteinkranen

Wandfonteinkranen zijn in het algemeen op te delen in twee verschillende stijlen, namelijk modern en klassiek. Moderne kranen hebben vaak een stijlvol design en zijn mooi rond of strak afgewerkt. Klassieke kranen passen bij het nostalgisch karakter van de betreffende ruimte en hebben veelal een sierlijke afwerking.

Bekijk ons assortiment

Bij Saniweb heb je een ruime keuze aan wandfonteinkranen. Doordat we over verschillende stijlen beschikken, zit er vast wel een model tussen die aansluit bij jouw wensen en ideeën. Daarnaast profiteer je van de beste prijs en wordt je product gratis thuisbezorgd (bij bestellingen boven 50,-) op een moment dat het jou uitkomt.