Elektronische fonteinkraan

Een elektronische fonteinkraan is een super hygiënische én milieuvriendelijke kraan. Je hoeft een elektronische fonteinkraan namelijk niet aan te raken om deze te laten stromen. Eén kleine beweging met je hand is voldoende! Detecteert de sensor geen beweging meer? Dan zal de elektronische fonteinkraan automatisch stoppen met de waterstroom en onnodige waterverspilling tegengaan. Ontdek op deze pagina al onze elektronische fonteinkranen. Ben je op zoek naar een ander type fonteinkraan? Bekijk hier dan alle fonteinkranen.

6 producten
 • Geberit Brenta Elektronische kraan wand batterijvoeding zonder mengunit Chroom glans

  0 reviews
  Adviesprijs 504,- 414,20 Incl. BTW 18% Korting
  Leverbaar
 • Geberit Brenta Elektronische Kraan Netvoeding zonder mengunit Chroom glans

  0 reviews
  Adviesprijs 448,- 344,66 Incl. BTW 23% Korting
  Leverbaar
 • Geberit Brenta Elektronische kraan Generatorvoeding zonder mengunit Chroom glans

  0 reviews
  Adviesprijs 870,- 669,23 Incl. BTW 23% Korting
  Leverbaar
 • Geberit Brenta Elektronische kraan wand netvoeding zonder mengunit Chroom glans

  0 reviews
  Adviesprijs 504,- 400,07 Incl. BTW 21% Korting
  Leverbaar
 • Geberit Brenta Elektronische Kraan Batterijvoeding zonder mengunit Chroom glans

  0 reviews
  Adviesprijs 448,- 344,66 Incl. BTW 23% Korting
  Leverbaar
 • Geberit Brenta Elektronische Kraan generatorvoeding zonder mengunit Chroom glans

  0 reviews
  Adviesprijs 728,- 612,25 Incl. BTW 16% Korting
  Leverbaar
6 producten

Welke elektronische fonteinkraan kies jij?

Er zijn verschillende soorten elektronische fonteinkranen. Voor iedere toiletruimte of badkamer is er daardoor een geschikt model te vinden. Kies bijvoorbeeld een mooi design dat een glanzende chromen coating heeft. Chroom komt in elke toiletruimte mooi tot zijn recht. Ook zorgt de chromen laag ervoor dat je kraan langer mee gaat. Roest en andere vormen van vochtschade worden hierdoor voorkomen.

Extra hygiënisch!

Een elektronische fonteinkraan gaat stromen wanneer de sensor beweging detecteert. Dit betekent dat je de kraan niet aan hoeft te raken wat extra hygiënisch is! Er vindt hierdoor namelijk geen overdracht van bacteriën plaats. Bovendien blijft je kraan er langer schoon uit zien. Je hoeft deze niet meer met je vieze handen aan te raken.

Verantwoord omgaan met water

Droog jij na het wassen van je handen eerst je handen af en zet je pas daarna de kraan uit? Of laat je de kraan stromen tijdens het poetsen van je tanden? Hierdoor verspil je onnodig water, zonde dus! Met een elektronische fonteinkraan is dit verleden tijd. Deze zal namelijk meteen stoppen met de toevoer van water wanneer deze geen beweging van je handen detecteert. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee.

Bekijk onze elektronische fonteinkranen

Wil jij jouw toiletruimte voorzien van een milieuvriendelijke en hygiënische kraan? Bekijk dan nu ons aanbod en kies een geschikte elektronische fonteinkraan. Daarnaast profiteer je van de beste prijs en wordt je product gratis thuisbezorgd (bij bestellingen boven 50,-) op een moment dat het jou uitkomt.