Wastafelkranen

Een wastafelkraan is onmisbaar in iedere badkamer of toiletruimte. Je hebt immers een wastafelkraan nodig om je tanden te poetsen, je gezicht schoon te maken of je handen te wassen na een toiletbezoek. Daarom is het van belang dat je een exemplaar vindt die niet alleen goed werkt maar ook past bij de badkamerstijl. Van klassieke glanzende chromen modellen tot mat zwarte kranen met een strak design, in ons uitgebreide assortiment vind je ongetwijfeld de wastafel l dat helemaal voldoet aan al jouw wensen.

Tip: Advies over wastafelkranen

1865 producten
1865 producten

Verschillende type wastafelkranen

Over het algemeen zijn er drie verschillende type wastafelkranen:

  • Opbouw wastafelkranen. Een opbouw wastafelkraan is de meest voorkomende kraan en wordt op de wastafel geplaatst. Opbouw kranen zijn er in allerlei verschillende soorten, maten en uitvoeringen.
  • Wand wastafelkraan. Een wand wastafelkraan wordt aan de wand gemonteerd. De hele kraan is hierbij nog zichtbaar, in tegenstelling tot een inbouw wastafelkraan.
  • Inbouw wastafelkraan. Een inbouw wastafelkraan past perfect in een moderne badkamer. Dit type kraan is helemaal weggewerkt in de muur. Je ziet alleen nog maar de uitloop en het bedieningselement. Het resultaat is een strak ogende badkamer.

Het soort bediening

Ook de bediening kan per wastafelkraan verschillen. Terwijl het ene model beschikt over meerdere draaiknoppen, kan het andere model bediend worden met slechts één hendel. Daarnaast kun je zelfs kiezen voor een elektronische wastafelkraan. Dit type kraan beschikt over een infrarood sensor die de kraan aan- en uitzet. Elektronische kranen zijn dan ook heel hygiënisch, na een toiletbezoek hoef je nergens met je handen aan te zitten.

Bekijk de producten

Ben jij nog op zoek naar een mooie kraan voor je wastafel? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment in onze webshop. Daarnaast profiteer je van de beste prijs en wordt je product gratis thuisbezorgd (bij bestellingen boven 50,-) op een moment dat het jou uitkomt.