Verhoogde wastafelkraan

Een verhoogde wastafelkraan is een veel geziene kraan in de Nederlandse badkamer. Dit is met een reden: verhoogde wastafelkranen zijn namelijk enorm praktisch. Je kunt er met gemak je haren snel onder wassen of grote emmers onder zetten wanneer je gaat schoonmaken. Je geniet zo van extra flexibiliteit in de badkamer, helemaal wanneer je kiest voor een verhoogde wastafelkraan die ook alle kanten op kan draaien. Is dit iets voor jou? Bekijk dan hieronder alle mogelijkheden.

184 producten
184 producten

Welk model vind jij het mooist?

Bij Saniweb vind je verhoogde wastafelkranen in alle soorten en maten. Je hebt hierbij keuze uit diverse merken, kleuren en designs. Ook kun je kiezen voor een kraan met waterspaarstand. Deze hebben een waterbesparende mousseur die het waterverbruik reduceert zonder dat je inlevert op comfort. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende grepen. Een ééngreepskraan heeft een hendel waarmee je met slechts één hand het watervolume en temperatuur kunt instellen. Tweegreepskranen zijn voorzien van twee grepen: één voor koud en één voor warm water.

Maak van je verhoogde wastafelkraan een eyecatcher

In ons ruime assortiment vind je ook verhoogde wastafelkranen met een bijzonder design. Deze stelen de show in je badkamer en zijn echte eyecatchers. Denk bijvoorbeeld aan een prachtige nostalgische verhoogde wastafelkraan met mooie klassieke X-grepen. Of een kraan met een geïntegreerde beker- en zeepschaal. Ook zijn er kranen te vinden met een joystick waarmee je het watervolume en de –temperatuur kunt instellen. Je badkamer krijgt hierdoor ongetwijfeld een unieke uitstraling.

Bekijk ons assortiment verhoogde wastafelkranen

Wil jij ook graag een kraan waarmee je niet alleen gemakkelijk je handen kan wassen, maar ook grote emmers water kan vullen? Kies dan voor een verhoogde wastafelkraan die extra veel bewegingsruimte biedt. In het ruime assortiment wastafelkranen van Saniweb vind je ongetwijfeld het model dat voldoet aan al jouw wensen. Daarnaast profiteer je van de beste prijs en wordt je product gratis thuisbezorgd (bij bestellingen boven 50,-) op een moment dat het jou uitkomt.