Waskom

Een waskom is een echte eyecatcher in je badkamer door de fraaie en luxe uitstraling. Ook biedt een waskom praktische voordelen in vergelijking met een wastafel. Je houdt namelijk extra ruimte over op je meubel waar je badkamer artikelen op kwijt kan. En wil je echt iets bijzonders? Bekijk dan onze waskommen met een printje of een natuursteen look: super exclusief!

971 producten
971 producten

Waskom een echte eyecatcher

Ga je je badkamer opnieuw inrichten of verbouwen en wil je bij de stijl van je badkamer een mooie waskom kiezen? Dan zijn er bij Saniweb genoeg opties. Heb je een sierlijke badkamer? Kies dan voor een ronde vorm waskom. Als je wensen meer aansluiten bij een moderne stijl zijn er ook veel verschillende opties. Bekijk bijvoorbeeld onze vierkante waskommen die een extra strakke uitstraling hebben.

Je ideale waskom

Een waskom die voldoet aan al je eisen en wensen, vind je vast in het assortiment van Saniweb door de vele verschillende mogelijkheden. Zo zijn ze verkrijgbaar in verschillende vormen, maten en kleuren. Je kunt hierbij denken aan halfronde, ronde, vierkante, rechthoekige, ovale en zelfs waskommen in de vorm van een steen of wasmand. Van groot naar klein en van diep naar ondiep. Heel veel keus in typen waskommen, maar ook in merken zoals Teak & Living, Villeroy & Boch en Duravit.

Op zoek naar een exclusieve waskom?

In ons assortiment vind je naast de basic waskommen, ook exclusieve designs. Denk hierbij aan waskommen met een printje in allerlei kleuren. Deze trekken direct de aandacht. Daarnaast vind je ook waskommen met een natuursteen look. Deze passen perfect een in industriële badkamer of in een landelijke badkamer.

Maak je waskom compleet met een kraan

Een waskom kan perfect gecombineerd worden met een hoge wastafelkraan, ook wel highrisers genoemd. Deze kunnen recht achter de waskom geplaatst worden, of schuin naast de waskom: wat jij het mooist en handigst vindt. Daarnaast kun je ook kiezen voor een inbouw wastafelkraan, deze hebben een super strak uiterlijk omdat deze helemaal zijn weggewerkt in de muur. En vergeet daarnaast ook geen afvoerplug en sifon te kopen.