Waskom

Een waskom is een echte eyecatcher op je wastafel door de fraaie vormgeving. Daarnaast onderscheidt de waskom zich van de wastafel door de vorm en de manier van installeren.
1041 producten
1041 producten

Waskom een echte eyecatcher

Ga je je badkamer opnieuw inrichten of verbouwen en wil je bij de stijl van je badkamer een mooie waskom? Dan zijn er bij Saniweb genoeg opties. Heb je een sierlijke badkamer? Kies dan voor een ronde vorm waskom. Als je wensen meer aansluiten bij een natuurlijke stijl zijn er ook veel verschillende opties. Bekijk in ons assortiment wat het beste past in jouw badkamer.

Je ideale waskom

Een waskom die voldoet aan al je eisen en wensen, vind je vast in het assortiment van Saniweb door de vele verschillende mogelijkheden. Je hebt keuze uit allerlei mogelijkheden. Zo zijn ze verkrijgbaar in verschillende vormen, maten en kleuren. Je kunt hierbij denken aan halfronde, ronde, vierkante, rechthoekige, ovale en zelfs waskommen in de vorm van een steen of wasmand. Ook kun je kiezen voor een losstaande waskom of voor plaatsing op een wastafel. Van groot naar klein en van diep naar ondiep. Heel veel keus in typen, maar ook in merken zoals Teak & Living, Villeroy & Boch en Duravit.

Opbouw of inbouw waskom en de kraan

Bij het plaatsen van een waskom kan je kiezen voor een opbouw of inbouw waskom. Bij een opbouw waskom wordt de waskom op een wastafel geplaatst en bij een inbouw waskom verzinkt de waskom in de wastafel. Bij het maken van deze keuze, is het handig om te weten hoe groot je wastafel is, zodat je zeker weet dat je waskom erop of erin past. Verder kun je bij het plaatsen van de kraan ervoor kiezen om de kraan achter op het wastafelblad te plaatsen of boven de waskom aan de wand. Kranen aan de wand passen goed bij een strakkere badkamerstijl. Wanneer je kiest voor een kraan achter de waskom op het wastafelblad dan past deze goed bij een sierlijke badkamerstijl. Om je waskom compleet te maken kun je bij Saniweb ook terecht voor de afvoerplug, sifon en kraan.

Bekijk onze producten

Wil jij van je waskom een echte eyecatcher maken? Bekijk dan in onze webshop de verschillende mogelijkheden. Daarnaast profiteer je van de beste prijs en wordt je product gratis thuisbezorgd (bij bestellingen boven 50,-) op een moment dat het jou uitkomt.