Waskom

Met een waskom creëer je een echte eyecatcher in je badkamer door de exclusieve en luxe uitstraling. Bovendien zorgt een waskom ervoor dat je van extra ruimte geniet op jouw wastafel. Je houdt namelijk ruimte over op jouw meubel, waar je jouw badkamer artikelen op kwijt kan. Bij Saniweb hebben we waskommen in alle kleuren, stijlen en maten.

Trends: Waskom natuursteen | Waskom glanzend wit | Waskom mat wit | Ronde waskom

1059 producten
1059 producten

Jouw ideale waskom

Bij Saniweb hebben we een uitgebreid assortiment aan waskommen. Zowel voor waskommen voor in de badkamer als wasbakken voor in je toilet ben je bij ons aan het juiste adres. Een standaard witte waskom past goed bij elke badkamerstijl. Wanneer je toch net op zoek bent naar een iets luxere uitstraling, kies je bijvoorbeeld voor een mat witte waskom. Ben jij op zoek naar een wastafel kom voor in de badkamer die net een beetje anders is? Dan trekt een zwarte waskom ongetwijfeld alle aandacht naar zich toe. Heb jij behoefte aan iets echt bijzonders? Ga dan voor een waskom van natuursteen, daarmee verzeker je jezelf van een unieke toevoeging aan jouw badkamer of closetruimte. Ook vind je bij ons waskommen met diverse, opvallende printjes. Ongeacht wat jouw stijl is, bij ons vind je geheid waar je naar op zoek bent.

Verschillende groottes en vormen

Ben jij op zoek naar een wastafel met kom? Laat je dan inspireren door de verschillende wastafels en kommen uit ons assortiment. Ook voor wat kleinere ruimtes als het toilet hebben wij een geschikte wastafel kom: we hebben namelijk ook diverse kleine waskommen die perfect tot hun recht komen op kleinere wastafelmeubels. Ook de variatie in diep en ondiep is bij ons erg groot. Je vindt bij ons ook wastafel kommen in verschillende vormen. Geniet de moderne stijl jouw voorkeur? Neem dan een kijkje tussen onze vierkante waskommen die een extra strakke uitstraling hebben. Heeft jouw badkamer een wat sierlijker uiterlijk? Kies dan voor een ronde vorm waskom. Voor een nog specialere wastafel kom ga je voor een van onze waskommen in de vorm van een steen.

Welke kraan kies jij?

Bij een mooie wastafel kom hoort ook een bijpassende kraan. Een highriser, ook wel een hoge wastafelkraan, combineert perfect met een waskom. Deze plaats je recht achter de waskom of schuin naast de kom: wat jij het mooist en handigst vindt. Een inbouw wastafelkraan zorgt voor een opgeruimde en extra strakke uitstraling.

Bekijk onze wastafel kommen

Neem een kijkje tussen onze wastafel kommen en kom erachter welke jou het meeste aanspreekt. Je bestelt in de webshop van Saniweb snel en eenvoudig het door jou gewenste product en laat dit bezorgen op een moment dat jou het beste uitkomt.