Gootsteen

Op zoek naar een gootsteen voor in de keuken, bijkeuken, schuur, garage of ergens anders? Saniweb heeft een ruim aanbod aan gootstenen waar je uit kunt kiezen. Wij bieden gootstenen voor in de keuken, uitstortgootstenen, wastroggen en emmerroosters zodat jij vrijwel altijd de gootsteen vindt die je zoekt.
129 producten
129 producten

Welke gootsteen zoek jij?

De bijkeuken, garage, schuur, het zijn allemaal plekken waar het handig is om een gootsteen te hangen. Saniweb biedt een ruim assortiment gootstenen. We zetten ze hier op een rijtje voor je.

  • Keukengootsteen: Dit type gootsteen is vaak een eenvoudige witte gootsteen en wordt, zoals het woord al zegt, vaak geplaatst in keukens en bijkeukens. Maar ook in een wasruimte of garage kan deze gootsteen goed van pas komen.
  • Uitstortgootsteen: Deze gootsteen heeft een brede uitloop waardoor het snel veel water kan afvoeren. De uitstortgootsteen is bovendien goed en makkelijk schoon te maken. Handig voor in de garage, schuur of buiten.
  • Wastrog: Voor plekken waar meerdere mensen gebruik maken van de gootsteen, zoals scholen en bedrijven, zijn wastroggen en wasgoten een goede optie. Wastroggen en wasgoten zijn namelijk een stuk breder dan de ‘gewone’ gootsteen.
  • Emmerroosters: Deze roosters worden geplaatst boven de gootsteen en worden gebruikt om emmers op te zetten. Zo kan een emmer of gieter gevuld worden terwijl het water in de gootsteen wegloopt.

Verschillende materialen en afmetingen

Waar de een zijn gootsteen gebruikt om een handwas in te doen, wil de ander graag zijn kwasten erin uitspoelen of olie van zijn handen wassen. Met het ruime assortiment van Saniweb vind je vrijwel altijd een gootsteen die aansluit bij je wensen. We hebben veel verschillende afmetingen, materialen en kleuren waar je uit kunt kiezen. Kom je er niet uit, dan helpen onze adviseurs je graag.

Bekijk de producten

Ben jij op zoek naar een gootsteen? Bekijk dan ons assortiment in onze webshop en bestel direct. Daarnaast profiteer je van de beste prijs en wordt je product gratis thuisbezorgd (bij bestellingen boven 50,-) op een moment dat het jou uitkomt.