Keukengootsteen

Een keukengootsteen is ideaal als extra gootsteen in de keuken, bijkeuken, garage of washok. Een emmer leeggooien, kwasten uitspoelen of een handwas doen, het gaat allemaal een stuk makkelijker met een keukengootsteen. Saniweb biedt een ruim assortiment waardoor je makkelijk jouw ideale keukengootsteen vind. Bekijk hier alle keukengootstenen.

Tip: RVS wasbak

29 producten
Pagina
29 producten
Pagina

Op zoek naar jouw ideale keukengootsteen

Veel keukengootstenen zien er hetzelfde uit. Ze zijn vaak wit en vierkant. Toch kunnen er nog een aantal verschillen zijn waar je op moet letten bij de aanschaf van een keukengootsteen. Zo hebben niet alle gootstenen een afvoerplug of overloop. Vind je dat belangrijk, dan is dat handig om op te letten. Ook lopen de afmetingen uiteen van 45 cm tot wel 80 cm breed. Kijk hier goed naar als je de keukengootsteen wilt ophangen op een krappe plek. Tot slot zijn er ook keukengootstenen in andere kleuren. Wil je dus graag een gootsteen in een kleur die bij je interieur past of minder opvalt in de ruimte, dan zijn er ook gootstenen in kleuren zoals bruin, zwart en grijs.

Enkel of dubbel?

Als je meer ruimte tot je beschikking hebt en je wilt graag meerdere gootstenen, dan is het handig om een dubbele keukengootsteen te nemen. Deze gootstenen zijn vaak niet veel langer dan een brede keukengootsteen en hebben als voordeel dat je, door de gescheiden bakken, twee dingen tegelijk kunt doen in de wasbak. Zo kun je in één bak je modderige regenlaarzen afspoelen terwijl je in de andere bak de modderige broek in de week legt. Ideaal!

Bekijk de producten

Wil jij een extra gootsteen erbij? Bekijk dan al onze keukengootstenen en vind jouw ideale gootsteen. Daarnaast profiteer je van de beste prijs en wordt je product gratis thuisbezorgd (bij bestellingen boven 50,-) op een moment dat het jou uitkomt.