Uitstortgootsteen

Een uitstortgootsteen is ideaal als extra gootsteen in bijvoorbeeld je bijkeuken of garage. Hierin kun je gemakkelijk een emmer vullen met water of je laarzen schoon spoelen. Met een uitstortgootsteen hoef je niet eerst naar je keuken te lopen en deze heeft daardoor veel praktisch voordelen. Saniweb biedt uitstortgootstenen in diverse materialen en designs. Bekijk hieronder het aanbod van uitstortgootstenen en lees meer over de mogelijkheden.

20 producten
20 producten

Tips voor de juiste uitstortgootsteen

Als je een uitstortgootsteen wilt kopen, is het belangrijk om na te denken over een aantal aspecten. Denk bijvoorbeeld goed na over de hoogte van de uitstortgootsteen. Wanneer deze te laag hangt, krijg je last van je rug. Hangt de uitstortgootsteen te hoog? Dan is het erg lastig om een (zware) emmer te plaatsen en er weer af te tillen. Houd bij een uitstortgootsteen met kraan voldoende afstand, zodat er een emmer tussen de uitstortgootsteen en de kraan past. Maak daarnaast gebruik van een emmerrooster, hier kun je eenvoudig een emmer op plaatsen en hoeft deze niet in een natte gootsteen te staan.

Diverse mogelijkheden

Uitstortgootstenen zijn er in verschillende mogelijkheden. Zo zijn ze beschikbaar in verschillende formaten. De meeste uitstortgootstenen zijn tussen de 40 en 50 cm breed. Wil je liever een grotere gootsteen? Bekijk dan ons assortiment aan wastroggen. Saniweb biedt uitstortgootstenen in verschillende materialen, zoals roestvrij staal en plaatstaal. Of wat dacht je van een uitstortgootsteen van keramiek? Alle materialen hebben voor- en nadelen. Kies daarom de uitstortgootsteen die bij jou past. In ons uitgebreide assortiment vind je altijd de uitstortgootsteen die je zoekt. Daarnaast profiteer je bij Saniweb van de beste prijs en geniet je van een snelle levering.