Fonteinen

Voor het plaatsen van een fontein in je toiletruimte heb je keuze uit verschillende opties Zo kun je kiezen uit verschillende designs, materialen en afmetingen. Ook kun je ervoor kiezen om de fontein in een hoek te plaatsen, zodat je extra ruimte bespaart.

751 producten
751 producten

Een fontein voor in je toiletruimte

Door een fontein in je toiletruimte te plaatsen hoef je niet meer met je vieze handen de toiletruimte te verlaten. Wel zo hygiënisch! Een fontein is een kleine wastafel waarin je je handen kan wassen. Voor het plaatsen van een fontein in je toiletruimte heb je keuze uit verschillende opties Zo kun je kiezen uit verschillende designs, materialen en afmetingen. Ook kun je ervoor kiezen om de fontein in een hoek te plaatsen, zodat je extra ruimte bespaart. Bekijk ons aanbod en ontdek welke fontein het beste in jouw badkamer past.

Fontein: een kleine wastafel

Een fontein in je toiletruimte is handig voor het wassen van je handen direct na je toiletbezoek en heel hygiënisch. Je hoeft niet meer eerst naar je badkamer of keuken te lopen om daar je handen te gaan wassen. Bij Saniweb heb je een ruime keuze uit verschillende soorten fonteinen. De fonteinen in ons assortiment verschillen in vorm. Je kunt kiezen uit fonteinen met een ronde vorm, maar ook uit fonteinen met rechte strakke vormen. Ook is het mogelijk om je fontein in een hoek van je toiletruimte te plaatsen. Dit kan zowel met een driehoekige vorm als een rechthoekige vorm bijvoorbeeld. Bovendien kun je ook kiezen uit verschillende materialen, zoals keramiek of natuursteen. Kijk in ons assortiment voor de verschillende vormen en materiaalsoorten om te ontdekken welke het beste in jouw badkamer past.

De voordelen van een fontein

Door een fontein in je toiletruimte te plaatsen hoef je niet meer met je vieze handen de toiletruimte te verlaten.

  • Hygiënisch. Handig om direct je handen te kunnen wassen.
  • Het geeft een extra dimensie aan je toilet.
Ook zijn er een aantal punten om op te letten:
  • Een fontein kan ruimte innemen die je toiletruimte niet heeft.
  • Voor een fontein moet je misschien een extra waterleiding aan laten leggen.