Fonteinset

Een fonteinset is de ideale keuze wanneer je graag je fontein in één keer compleet wilt hebben. Een fonteinset bestaat namelijk uit alle onderdelen die je nodig hebt voor een goed werkende fontein. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een kraan, plug, waste, sifon en bevestigingsset. Ideaal wanneer je weinig verstand hebt van fonteintjes of niet zo veel tijd hebt om op zoek te gaan naar aparte onderdelen. Herken jij dit gevoel? Bekijk dan al onze complete fonteinsets in onze webshop en sla je slag!

Trend: zwarte fonteinsets

74 producten
74 producten

Waarom kiezen voor een fonteinset?

Het kiezen voor een fonteinset heeft verschillende voordelen. Deze hebben wij voor jou op een rijtje gezet:

  • Alles inbegrepen: In één aankoop heb je alle benodigdheden voor een goed werkende fontein in je bezit. Dit betekent dat je niet meer zelfstandig op zoek hoeft naar aparte onderdelen.
  • Eenduidige look: Een fonteinset is helemaal compleet waarbij ook is nagedacht over het design. Je kunt er dus vanuit gaan dat alle aparte onderdelen qua look helemaal bij elkaar passen. Je fontein heeft daardoor een mooie uitstraling.
  • Alles past: Alle onderdelen zijn perfect op elkaar afgestemd, oftewel: alles past! Je hoeft je bijvoorbeeld geen zorgen meer te maken of de kraan te groot of te klein is voor de waskom of dat de waste wel goed werkt. Ideaal toch?

Welke mogelijkheden zijn er?

Het assortiment van Saniweb bestaat uit verschillende fonteinsets. Zo kun je kiezen uit verschillende kleuren en afmetingen. Kies bijvoorbeeld voor een fonteinset in de kleur zwart voor een industriële look of een witte fonteinset voor een moderne en neutrale uitstraling.Ook heb je keuze uit verschillende materialen, zoals keramiek of natuursteen. Keramiek is zeer praktisch en onderhoudsvriendelijk, terwijl natuursteen een luxe uitstraling heeft. Bekijk bovendien goed of je een fontein nodig hebt met waste en afvoerplug. Voor iedere wens is er wel een geschikte set te vinden!

Bekijk de producten

Ben jij overtuigd door de voordelen die een fonteinset heeft? En wil je graag ook in één keer klaar zijn? Daarnaast profiteer je van de beste prijs en wordt je product gratis thuisbezorgd (bij bestellingen boven 50,-) op een moment dat het jou uitkomt.