Wastafels

Een wastafel is een onmisbaar onderdeel in iedere badkamer. Het is namelijk de plek waar vele tanden worden gepoetst, handen worden gewassen en gezichten worden schoongemaakt. Daarnaast is het vaak het eerste waar je oog op valt in deze ruimte. Iets wat zo vaak gebruikt wordt moet dan ook helemaal naar jouw wens zijn. Bij Saniweb hebben we een uitgebreid assortiment wastafels waardoor het makkelijk wordt om jouw perfecte wastafel te vinden. Bekijk daarom de producten in de webshop of lees verder over de voordelen en mogelijkheden van wastafels.

Tip: Advies over wastafels

Trends: Wastafel solid surface | Betonnen wasbak | Zwarte wasbak

4641 producten
4641 producten

Verschillende soorten wastafels

Bij Saniweb bieden we verschillende soorten wastafels van diverse gerenommeerde merken. Of je nu op zoek bent naar een ronde opbouw wastafel of een rechthoekige inbouw wastafel, er is keuze genoeg. Ook in de keuze van het materiaal waarvan de wastafel is gemaakt zijn er veel mogelijkheden. Zo zijn er wastafels van keramiek en natuursteen maar ook van glas en composiet.

Voor iedereen genoeg ruimte?

Tegenwoordig zijn er steeds meer mooie dubbele wastafels. Wel zo handig als je vaak met zijn tweeën je tanden staat te poetsen of als je een huishouden hebt met kinderen die vaak tegelijkertijd gebruik maken van de wastafel. Met een dubbele wastafel of een extra brede wastafel met twee kraangaten verminder je de ochtendspits in de badkamer.

Het oog wil ook wat

Een wastafel springt vaak in het oog in de badkamer. Wil je een bepaalde stijl in je badkamer dan is het mooi om een wastafel in deze stijl te kiezen. Houd je van klassiek of traditioneel? Dan past een wastafel met ronde vormen goed in die stijl. Als je liever een moderne sfeer wilt in de badkamer, dan zijn de rechthoekige wastafels met strakke lijnen een mooie keuze.

Bekijk onze producten

Op zoek naar je ideale wastafel? Bekijk dan de wastafels in onze webshop. Wie weet sta je straks je tanden te poetsen boven een van deze wastafels. Daarnaast profiteer je van de beste prijs en wordt je product gratis thuisbezorgd (bij bestellingen boven 50,-) op een moment dat het jou uitkomt.