Dubbele wastafel

Met een dubbele wastafel heb je dubbel zo veel ruimte om gebruik te maken van de wastafel. Wachten op je beurt is verleden tijd. Dit type wastafel is ideaal voor wanneer je regelmatig met meerdere personen tegelijkertijd gebruikmaakt van de wastafel. Dubbel zo veel efficiëntie en gezelligheid!

135 producten
135 producten

Dubbel zo veel ruimte met een dubbele wastafel

Wil je met meerdere personen tegelijkertijd de tanden poetsen, handen wassen en jezelf klaarmaken voor de dag? Dat loopt het meest gesmeerd met een dubbele wastafel. Dit type wastafel heeft twee aparte kranen en één wasbak of twee aparte wasbakken. Dit maakt dit type wastafel geschikt voor alle huishoudens waar de wastafel regelmatig door meerdere personen tegelijkertijd wordt gebruikt. Met een dubbele wastafel hoef je nooit meer op je beurt te wachten om de wastafel te gebruiken. Een andere mogelijkheid is om op de wastafel eigen hoekjes in te richten. Zo heb jij je persoonlijke wastafelhoekje waar jij je de gehele dag kunt opfrissen.

Dubbele wastafel met één of twee wasbakken

Er zijn dubbele wastafels voor iedere behoefte. Er zijn dubbele wastafels met één wasbak of twee aparte wasbakken. Bedenk bij het monteren van een dubbele wastafel hoe de afvoer loopt. Heb je één afvoer in de wand? Dan kun je de afvoer van een dubbele wastafel met één wasbak net zo monteren als een enkele wastafel. Voor een dubbele wastafel met twee wasbakken moet je de twee afvoerbuizen samenvoegen door een Y-stuk te plaatsen. Wanneer je twee afvoerbuizen in de wand hebt, kan ook een dubbele wastafel met twee wasbakken gemonteerd worden zoals een enkele wastafel. Je sluit dan allebei de afvoerbuizen aan op een aparte afvoer in de wand.