Badkamermeubels

Badmeubels zijn verkrijgbaar in verschillende series met ieder zijn eigen design en kenmerken. Deze sets zijn van hoge kwaliteit en passen bij iedere badkamerstijl. Een badmeubelset wordt compleet geleverd met een wastafelkast, wastafelblad, een sifon en alle benodigde installatiematerialen. Je hoeft dus niet los naar alle producten te zoeken. Wel zo gemakkelijk.

Tips: Advies over badkamermeubels | Badkamermeubel voor waskom

Populaire formaten: 60cm | 80cm | 100cm | 120cm | 140cm

11006 producten
11006 producten

Badmeubelseries

De badmeubelseries van het huismerk Saqu bieden een uitkomst voor iedere stijl badkamer. Saniweb heeft een breed aanbod met maar liefst negen goedkope badmeubelseries, waaronder: Gaia, Kino en Salto. We leggen hieronder uit wat deze badmeubelseries zo bijzonder maakt.

  • Gaia
    Het Saqu Gaia badmeubel draagt bij aan de moderne uitstraling van je badkamer. Dit eikenhouten badmeubel heeft een natuurlijke uitstraling.
  • Kino
    Saqu Kino badmeubels hebben twee zeer ruime lades in de onderkast die genoeg ruimte bieden voor toiletartikelen en handdoeken.
  • Salto
    De Saqu Salto badmeubels zijn een sfeervolle aanvulling voor de badkamer en voldoen exact aan de trends van nu.

Badkamermeubel kopen

Wanneer je een badkamermeubel wil kopen is het belangrijk om goed te kijken naar de ruimte die je tot je beschikking hebt en welke stijl je mooi vindt. Zo zijn zijn er witte badkamermeubels, industriële badkamermeubels, maar ook houten badkamermeubels. Daarnaast is het aan jou om te kiezen voor kasten met lades of deuren, of misschien wil je het allebei wel. Ook hoort een badmeubelset met verlichting tot de mogelijkheden. Qua budget zijn er meerdere opties mogelijk. Ga je voor goedkope badmeubels of voor duurdere, luxere varianten?

Nieuwsgierig naar het assortiment?

Voor alle badmeubelsets geldt dat deze compleet worden geleverd met een wastafelkast in kleur naar keuze, een fijn wastafelblad, een sifon en alle materialen voor perfecte installatie. Benieuwd naar de badkamermeubels van Saniweb? Bekijk dan ons assortiment in de webshop. Daarnaast profiteer je van de beste prijs en wordt je product gratis thuisbezorgd bij bestellingen boven €50,-. Bepaal zelf wanneer je betaalt: vooraf, achteraf of bij levering. Heb je hulp nodig met het kiezen van de producten? Vraag dan een van onze online adviseurs om hulp. Zij helpen je graag.