Ladeverdeler

.Ladeverdelers maken de momenten in de badkamer een stuk overzichtelijker en gemakkelijker. Juist omdat je in de badkamer vaak vele, kleine spulletjes hebt, ben je gebaat bij een ladeverdeler die je helpt met opruimen. Cosmetica, badkamerartikelen, verzorgingsproducten, noem maar op. Je bergt alles netjes en overzichtelijk op met een handige ladeverdeler. Bekijk het uitgebreide assortiment van deze handige hulp bij Saniweb.

122 producten
122 producten

Wanneer gebruik je een ladeverdeler?

Badkamermeubels zijn onmisbaar in de badkamer. Heb je een meubel met lades, bijvoorbeeld onder je wastafel? Dan zijn deze meestal ruim maar niet altijd verdeeld in vakken. Je spullen gesorteerd en overzichtelijk opruimen, wordt daardoor een uitdagende klus. Een ladeverdeler biedt uitkomst. Make-up, zeep, haaraccessoires, scheerspullen en alles wat je maar nodig hebt in de badkamer kun je met een verdeler gesorteerd opbergen. Ook niet onbelangrijk is dat zodra je de la open trekt de spullen met een ladeverdeler netjes op zijn plek blijven.

Welke soorten zijn er?

Er zijn veel verschillende soorten lades met verschillende afmetingen. Hoog, laag of op maat om de afvoer heen. Voor al deze lades is er gegarandeerd een ladeverdeler te vinden. Je kunt kiezen uit de materialen hout, kunststof of vilt. Naast de afmeting en het materiaal, kies je voor een ladeverdeler die jij handig vindt. Er zijn verdelers met veel kleine vakjes of juist met grotere ruimtes. Ook een combinatie is mogelijk. Desgewenst kun je kiezen voor een deksel om de vakjes af te sluiten. Kijk op onze webshop voor alle mogelijkheden. Je zult zien dat er veel is om uit te kiezen.

Bekijk de producten

Wil je graag je lades opruimen met een handige ladeverdeler? Bekijk dan het uitgebreide assortiment in de webshop van Saniweb. Voor elke la is er gegarandeerd een toepassing. Daarnaast profiteer je van de beste prijs en wordt je product gratis thuisbezorgd (bij bestellingen boven 50,-) op een moment dat het jou uitkomt.