Wastafelblad

Een wastafelblad heeft veel mogelijkheden. Verwerk de wastafel in het blad, of kies voor een opzetkom. Je kunt het blad zelfs los op lagere hoogte plaatsen, als legplank onder de wastafel.
Bij Saniweb vind je wastafelbladen in diverse uitvoeringen en stijlen.

722 producten
722 producten

Waarom een wastafelblad?

Een wastafelblad zorgt voor een mooie afwerking van de wastafel. In plaats van een losse wasbak te plaatsen in de badkamer, kun je er ook voor kiezen om een blad met een uitsparing voor de wasbak in jouw badkamer te monteren. Een losse opzetkom kan natuurlijk ook. Bovendien houd je dan extra ruimte over voor accessoires op het blad. Bij Saniweb heb je bovendien ruime keuze in opzetkommen. Zo vind je altijd wel een combi dit perfect past bij de stijl van jouw badkamer.

Wastafelbladen bij Saniweb

Bij Saniweb vind je het wastafelblad dat past bij jouw badkamer. In ons assortiment vind je bladen in verschillende vormen, maten, kleuren en materialen. Ook wat betreft uitsparing in het blad is er voldoende keuze. Zo kan de uitsparing voor de wasbak links, rechts of in het midden van het blad zijn gemaakt. En om het geheel af te maken, zijn er ook speciale handdoekhouders voor aan deze bladen.