Douchekop

Een douchekop is een onmisbaar product in iedere badkamer. Waar er voorheen veel werd gekozen voor een standaard, chromen douchekop, heb je nu de keuze uit talloze designs, formaten en kleuren. De douchekop dient nu niet alleen maar als functioneel product, maar heeft ook een esthetische waarde. Ben je op zoek naar een losse douchekop of wil je meer informatie? Dan ben je bij Saniweb aan het juiste adres. Lees verder of bekijk direct de producten direct in de webshop van Saniweb.

1474 producten
1474 producten

Een douchekop in stijl

Het chromen, standaard model douchekop is niet meer zo standaard als voorheen. Steeds vaker wordt er gekozen voor een stijlvol model dat volledig integreert met de rest van de badkamerstijl. Een opkomende trend is bijvoorbeeld de industriële badkamer. Hier past een zwarte douchekop perfect bij. In een landelijke badkamerstijl komt een witte douchekop goed tot zijn recht. In een design badkamer is een unieke kleur zoals brons of goud een mooie optie. Douchekoppen zijn ook verkrijgbaar in vele designs. Ga jij voor een douchekop als vierkant of rond model? Een vierkante douchekop past bijvoorbeeld goed bij een moderne badkamer. Een rond model daarentegen beter bij een klassieke of landelijke badkamerstijl.

De vele mogelijkheden

Niet alleen qua stijl, maar ook qua formaat zijn er veel mogelijkheden wat betreft douchekoppen. Wil je extra luxe in de badkamer? Kies dan bijvoorbeeld voor een grote douchekop, dubbele douchekop of douchekop als regendouche. De douchekop wordt in moderne badkamers vaak geïntegreerd in de muur, wat zorgt voor een strakke afwerking. Een douchekop met slang heeft daarentegen het voordeel dat je je altijd goed af kunt spoelen door het flexibele gebruik. Ook een waterbesparende douchekop is een optie in het assortiment van Saniweb.

Douchekop kopen?

Wil jij jouw douchekop vervangen? Bekijk dan deze producten in de webshop van Saniweb. Bij Saniweb profiteer je altijd van een ruim assortiment, een scherpe prijs en een hele snelle levering! Heb je advies nodig bij het kiezen van de beste producten? De online adviseurs van Saniweb staan altijd voor je klaar en helpen je graag.