Zijdouche

Een zijdouche geeft extra comfort, waardoor je dus nog meer geniet van een douchebeurt. Door de horizontale waterstralen heb je niet alleen warmte van bovenaf, maar ook vanaf de zijkant. De zijdouches van Saniweb kan je los bestellen, in combinatie met een douchepaneel of geïntegreerd in een stoom/douchecabine. Sommige zijdouches zijn zelfs verstelbaar, zodat jij de richting van de waterstraal zelf kan instellen. Ook kun je uit verschillende soorten stijlen zijdouches kiezen, zodat bij iedere badkamerstijl een zijdouche past. Bekijk in ons assortiment de verschillende soorten zijdouches om te zien welke stijl en soort past bij jouw badkamer.

64 producten
Pagina
64 producten
Pagina

Zijdouches ingebouwd of geïntegreerd

Saniweb beschikt over verschillende soorten zijdouches. Samen met een hoofddouche  zorgen de zijdouches voor extra comfort in je douche. De mogelijkheden voor het plaatsen van zijdouches zijn:

  • Losse zijdouches. De losse varianten worden in de muur ingebouwd en kun je eventueel toevoegen aan je al bestaande hoofddouche.
  • Douchepaneel. Hierin worden zowel de hoofddouche, handdouche en zijdouche verwerkt. Een combinatie van 3 in 1.
  • Stoom/douchecabine. De meest luxueuze optie. Zijdouches geïntegreerd met een hoofddouche, handdouche, stoomelement en nog veel meer.

Voordelen zijdouche

Stel je eens voor: je hebt intensief gesport of een drukke werkdag achter de rug. Hoe lekker is het dan als je even kan ontspannen in je douche met een waterstraal die je lichaam kan verwennen en verfrissen? Met een zijdouche van Saniweb haal jij een extra toevoeging aan je douche in huis. Daarnaast geeft het ook nog eens extra comfort door de warmte, wie wil dat nou niet? Let wel op dat je Cv-ketel genoeg capaciteit heeft om zoveel water te geven.

Bekijk onze producten

Extra genieten van je douche? Bekijk dan in onze webshop de verschillende soorten zijdouches en laat je inspireren. Daarnaast profiteer je van de beste prijs en wordt je product gratis thuisbezorgd (bij bestellingen boven 50,-) op een moment dat het jou uitkomt.