Keukenkranen

Een keukenkraan gebruik je dagelijks voor allerlei handelingen: van handen wassen tot groenten schoonmaken. Naast de functionele rol draagt een keukenkraan ook zeker bij aan het uiterlijk van je keuken. Bij het uitzoeken van een keukenkraan komt best wat kijken. Zo is het belangrijk dat deze makkelijk in gebruik is, beschikt over de gewenste functies en ook past in je keukeninterieur. Daarnaast dien je ook rekening te houden met de afmetingen, de aansluiting en het soort uitloop. Bekijk alvast het uiteenlopende assortiment bij Saniweb of lees meer over de mogelijkheden met keukenkranen.

Tip: Advies over keukenkranen

Trends: Zwarte keukenkraan | RVS keukenkraan

545 producten
545 producten

De keukenkraan: een sieraad voor de ruimte

De juiste keukenkraan kan een stijlvol detail zijn dat je keuken helemaal afmaakt. Bij de keuze voor een kraan zijn er verschillende opties qua design. Zo kies je voor elegante draaiknoppen om een landelijke keuken compleet te maken, maar juist voor een strak model als je van een moderne look houdt. Daarnaast kun je ook met kleur het gewenste uiterlijk realiseren. Wat dacht je van een zwarte keukenkraan toon-op-toon met je donkere keuken of juiste een witte keukenkraan als unieke blikvanger? In een industriële of landelijke keuken komt een koperen keukenkraan of RVS keukenkraan weer extra goed tot zijn recht. Door te kiezen voor een opvallende combinatie van kleur en ontwerp creëer je een echte design keukenkraan als stijlvolle aanvulling op je keukeninterieur.

Soorten en functies van keukenkranen

De keukenkraan die we allemaal wel kennen is de traditionele mengkraan. Deze kan tweegreeps zijn, waarbij je zelf warm met koud water mengt om tot de gewenste temperatuur te komen. Steeds vaker zien we echter de gemakkelijke eengreepsbediening. Daarnaast kun je tegenwoordig ook kiezen voor een keukenkraan met handdouche. In dit geval is de uitloop flexibel of uittrekbaar, zodat je eenvoudig de spoelbak schoonmaakt, grote pannen vult of groenten wast. En wat dacht je van een kokend water kraan naast je mengkraan of zelfs een 3-in-1 variant van bijvoorbeeld Quooker of Franke? Deze functie is handig voor wie van een kopje thee houdt of de pasta 's avonds graag snel klaar heeft.

Bekijk de keukenkranen bij Saniweb

Wil jij een passende keukenkraan kopen? Bekijk dan bij Saniweb de uitgebreide en complete collectie. Dankzij de verschillende soorten en designs vind je altijd een keukenkraan die past bij jouw wensen. Daarnaast profiteer je van een scherpe prijs en bezorgen we het product gratis bij jou thuis (bij bestellingen boven €50,-) op een moment dat het jou uitkomt.