Keukenkranen

Een goede en praktische keukenkraan staat garant voor veel plezier in de keuken. Want zonder dat je het doorhebt, maak je dagelijks intensief gebruik van een keukenkraan. Het is dan ook van belang dat je een exemplaar vindt dat niet alleen goed werkt, maar qua design ook past bij de rest van je interieur. Saniweb biedt een breed scala keukenkranen aan, van strakke, moderne kranen tot klassieke modellen in allerlei soorten en maten. Hierdoor vind je gegarandeerd een model dat helemaal aan je eisen voldoet.

Tip: Advies over keukenkranen

576 producten
576 producten

De zoektocht naar een nieuwe keukenkraan

Tijdens je zoektocht naar de ideale keukenkraan zul je een aantal keuzes moeten maken. Wij zetten een paar keuzemogelijkheden voor jou op een rijtje:

  • Blad- of wandmontage. De meeste keukenkranen worden op het aanrechtblad gemonteerd, maar je kunt ook kiezen voor een wandkeukenkraan die aan de wand wordt gemonteerd. Waar je voor kiest, is geheel afhankelijk van je persoonlijke voorkeur en de betreffende ruimte.
  • Eéngreeps of draaiknoppen. De ene keukenkraan kan bedient worden door middel van twee draaiknoppen, terwijl de andere kraan bedient kan worden met slechts één hendel. Het voordeel van de laatste optie is dat je zowel het watervolume als de watertemperatuur met één hand kan bepalen.
  • Hoge of lage uitloop. Een kraan met een lage uitloop ziet er lekker compact uit, terwijl een kraan met een hoge uitloop praktischer is. Je geniet dan van extra flexibiliteit waardoor je gemakkelijk hoge emmers kunt vullen met water of grote pannen kunt uitspoelen.
  • Met of zonder uittrekbare handdouche. Wil je nog meer flexibiliteit in de keuken? Kies dan voor een keukenkraan met uittrekbare handdouche. Ideaal om je wasbak mee schoon te maken of groentes en fruit mee schoon te spoelen.
  • Wel of geen kokend water kraan. Met een kokend water kraan heb je heet water binnen een handomdraai. Ideaal tijdens het koken!

Bekijk de producten

Ben jij op zoek naar een mooie keukenkraan? Daarnaast profiteer je van de beste prijs en wordt je product gratis thuisbezorgd (bij bestellingen boven 50,-) op een moment dat het jou uitkomt.