Kokend water kraan

De kokend water kraan zie je steeds vaker terug in verschillende huishoudens. En dat is ook niet zo gek. In een handomdraai beschik je over kokend water voor dat lekkere kopje thee, die snelle pasta of dat heerlijke eitje op zondagochtend. Saniweb heeft verschillende kokend water kranen in zijn assortiment.

Niet duidelijk welk type boiler er nodig is, neem contact op of bekijk onze adviespagina.

Tip: Advies over kokend waterkranen

De verschillende varianten kokend water kranen

Kokend water kranen zijn er in verschillende varianten. Zo zijn er de kranen die je als extra kraan in je keuken plaatst, naast de mengkraan waar je hoogstwaarschijnlijk al over beschikt. Dit is handig wanneer je al over een kraan beschikt die je mooi vindt of die handig is in gebruik. Maar er zijn ook combinatiekranen waaruit je zowel koud en warm als kokend water haalt. Hiermee heb je aan één kraan genoeg voor alle momenten waarop je water nodig hebt.

Kokend water kranen zijn kind- en milieuvriendelijk

De kokend water kranen van Saniweb zijn allemaal voorzien van een kindveilige bediening, waardoor de kleintjes geen toegang hebben tot het kokende water. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken wanneer de kinderen in de keuken komen. Hiernaast zijn de boilers van de kranen ook nog eens zuinig in gebruik en beter voor het milieu. Omdat je direct beschikt over water op de juiste temperatuur treedt er namelijk geen waterverspilling op.