Kokend water kraan

Een kokend water kraan is een echte toevoeging in je keuken. In een handomdraai beschik je over kokend water voor dat lekkere kopje thee, die snelle pasta of dat heerlijke eitje op zondagochtend. Bovendien zijn de kranen eenvoudig te installeren en hebben ze een laag energieverbruik. Saniweb heeft verschillende kokend water kranen in zijn assortiment, zoals de Quooker kranen. Bekijk de kranen in de webshop en vind de ideale kraan voor jou.

Tip: Advies over kokend water kranen

115 producten
115 producten

Voordelen van de kokend water kraan

Een kokend water kraan is een fantastische hulp in de keuken. Bovendien gebruik je een kokend water kraan bijna iedere dag, of het nu is voor het maken van een kopje thee of bij het bereiden van een maaltijd. Daarnaast zijn de kokend water kranen van Saniweb, zoals bijvoorbeeld de Quooker kranen, eenvoudig te installeren en zijn ze voorzien van kindveilige bediening, waardoor de kleintjes geen toegang hebben tot het kokende water. Hiernaast zijn de boilers van de kranen ook nog eens zuinig in gebruik en beter voor het milieu. Omdat je direct beschikt over water op de juiste temperatuur treedt er namelijk geen waterverspilling op.

De verschillende Quooker kranen

Dé specialist op het gebied van kokend water kranen is Quooker. In één op de vijf huishoudens staat inmiddels een Quooker. Bij deze specialist heb je bovendien ruime keuze. Zo kun je kiezen tussen een kokend water kraan met bijpassende mengkraan of voor de Quooker Fushion waarbij warm, koud en kokend water in één kraan verenigd zijn. Met de Quooker Flex heb je hetzelfde gemak en beschikt de kraan over een flexibele uittrekslang. Keuze genoeg dus! Daarnaast is de Quooker Combi, het reservoir voor de kraan, verreweg de zuinigste warm- en kokend watervoorziening voor je keuken.

Bekijk de producten

Wil jij ook een mooie en praktische kokend water kraan? Bekijk dan de producten in de webshop! Je hebt al een Quooker kokend water kraan vanaf 324,- euro! Daarnaast profiteer je van de beste prijs en wordt je product gratis thuisbezorgd (bij bestellingen boven 50,-) op een moment dat het jou uitkomt.