Waterfilter kraan

Met een water filter kraan geniet je van gefilterd en gereinigd drinkwater, gewoon bij jou thuis! Een water filter kraan is een innovatieve kraan die gezuiverd, gekoeld en zelfs bruisend water levert waar eventuele vervuilingen zoals roest, stofdeeltjes of kalkrestjes uit verwijderd zijn. Het gezuiverde water smaakt beter en heeft een hoog mineraalgehalte. Zo kun je met een gerust hart drinkwater uit de kraan tappen, je groentes schoonmaken of een lekker kopje thee maken.

62 producten
Pagina
62 producten
Pagina

Waarom kiezen voor een water filter kraan?

Een water filter kraan levert gezuiverd, puur water. Hierdoor hoef je geen flessen bronwater meer mee te sjouwen uit de supermarkt. Dit is niet alleen praktisch, maar ook goed voor het milieu. Er hoeven namelijk geen flessen meer geproduceerd én vervoerd te worden. Dit betekent dat er ook minder vervuiling plaatsvindt en minder energie wordt verbruikt. Wel zo verantwoord!

Plat, licht bruisend of bruisend water?

Water filter kranen zijn er in verschillende uitvoeringen die allemaal plat gezuiverd water leveren. Wil je een extra luxe gevoel ervaren? Kies dan voor een model waarbij je ook de hoeveelheid koolzuur kan bepalen. Hiermee kun je zelf kiezen waar je zin in hebt: plat water, licht tintelend water of juist bruisend water. Er zijn zelfs water filter kranen verkrijgbaar die de mogelijkheid bieden om gekoeld water te tappen. Heerlijk verfrissend op de warmere dagen! Want wanneer je dorst hebt, is niets zo lekker als een koud glas water.

Verschillende designs

Water filter kranen zijn verkrijgbaar in verschillende designs zodat er voor iedere wens een geschikt model te vinden is. Of je nu op zoek bent naar een kraan met een hoge ronde uitloop of juist een lage strakke uitloop: alles is mogelijk. Ook kun je kiezen uit diverse kleuren, zoals chroom, RVS of wit. Welk model past het beste in jouw keuken?

Bekijk de producten

Wil jij ook genieten van schoon, gefilterd water? Daarnaast profiteer je van de beste prijs en wordt je product gratis thuisbezorgd (bij bestellingen boven 50,-) op een moment dat het jou uitkomt.