Grohe Red

De Grohe Red serie bestaat uit multifunctionele heetwaterkranen en zorgen voor kokend heet water in een handomdraai. Hierdoor heb je geen ouderwetse fluitketel of waterkoker meer nodig in de keuken. Met een heetwaterkraan heb je snel de benodigde hoeveelheid kokend water én je bespaart ruimte in de keuken. De kraan is namelijk minder groot dan een waterkoker, wat voor extra werkruimte in de keuken zorgt.

1 product
  • Grohe Red Bwt Filter

    0 reviews
    200,- Incl. BTW
    Op voorraad
1 product

De voordelen van Grohe Red

De Grohe Red serie beschikt over enkele voordelen. Wij hebben ze hier voor je op een rijtje gezet:

  • Child Lock: Kokend water kan natuurlijk een gevaar vormen voor kleine kinderen. Bij Grohe hebben ze hier rekening mee gehouden en daarom zijn de kranen voorzien van een ChildLock. Om gebruik te maken van de heetwaterfunctie moet je eerst de linkergreep uittrekken en vervolgens draaien. Hierdoor wordt het voor kinderen erg lastig om zich te branden aan de het hete water.
  • Grohe filter: Met behulp van de Grohe filter ben je altijd voorzien van schoon en gezuiverd water. Het filtersysteem van Grohe zuivert het water in 4 fasen, waarbij kleine deeltjes en kalk uit het water wordt gezuiverd. Hierdoor ben je verzekerd van schoon water zonder bijsmaak.

Mono of duo

De serie beschikt over twee typen heetwaterkranen: de mono- en duo-variant. Bij de duo-variant heb je geen aparte keukenkraan meer nodig. Dit is namelijk een 2-in-1 kraan waar zowel koud als kokend water uitkomt. De mono-variant zorgt alleen voor kokend water. Deze dien je dus wel te combineren met een normale keukenmengkraan, om ook koud water uit de kraan te krijgen.

Bekijk de producten

Is een multifunctionele kraan van de Grohe Red serie iets voor jou? Of wil je meer inspiratie opdoen over de mogelijkheden? Bekijk dan nu de complete serie in onze webshop. Bij Saniweb profiteer je altijd van de laagste prijs garantie. Daarnaast heeft Saniweb een snelle bezorgservice en wordt jouw bestelling op een door jou uitgekozen moment geleverd.