5% kassakorting De 48 uur van Saniweb: 5% kassakorting op alles
Nog 0 dagen 1 uur 22 min 30 sec

Douchekranen

Een douchekraan is een essentieel element in je douche. Om je van de meest comfortabele douchebelevingen te voorzien, is het van belang dat de douchekraan helemaal aansluit op jouw wensen. Denk hierbij niet alleen aan het design van de kraan, maar ook aan bijvoorbeeld het bedieningsgemak. Saniweb beschikt over een breed scala aan douchekranen.

696 producten
696 producten

Van ronde tot vierkante designs

Doordat de douchekraan direct in het oog springt in je douchecabine, heeft dit element veel invloed op de uitstraling van je douche. Wil je een moderne sfeer creëren? Kijk dan eens naar de strakke, vierkante designs in ons assortiment. Liever een toegankelijker design met rondingen? Ook deze vind je in onze webshop. Het tijdloze aspect is wat veel mensen aanspreekt aan dit type kraan. Met de juiste douchekraan zet je direct de juiste toon in je douche.

Douchethermostaatkranen vs. mengkranen

Wil je verzekerd zijn van een stabiele waterdruk en –temperatuur om zo nog fijner te kunnen douchen? Kies dan voor een douchethermostaatkraan. Dit type douchekraan zorgt ervoor dat het water direct de gewenste temperatuur aanneemt en constant blijft. Bij een douchemengkraan kun je de watertemperatuur zelf mengen door de juiste temperatuur in te stellen met een aparte warm- en koudwater knop.

Hoe kies je de juiste douchekraan?

Saniweb beschikt over douchekranen in verschillende prijsklassen en van diverse merken zoals Grohe, Hansgrohe en Ben Sanitair. Hoe kies je hieruit jouw ideale douchekraan? We raden je aan allereerst de afmeting te bepalen. Hiervoor moet je weten wat de hartmaat is, oftewel de afstand tussen de twee aansluitingen van de kraan. Vervolgens vraag je jezelf af welk type design het beste past in jouw douche. Zet de overgebleven kranen op een rijtje en vergelijk de verschillende eigenschappen en prijzen met elkaar. Welke kraan sluit het beste aan bij jouw wensen?

Bekijk de producten

Wil jij je nieuwe douche van een douchekraan voorzien of de huidige vervangen? Kies uit ons assortiment de kraan die zowel qua design als gebruiksgemak bij jou past. Bekijk de verschillende mogelijkheden in onze webshop.