Gouden douchekraan

Gouden douchekranen zijn weer helemaal terug van weggeweest. Lange tijd waren gouden elementen niet in badkamers terug te vinden, maar tegenwoordig is dit weer helemaal in de mode. Een gouden douchekraan geeft jouw badkamer een unieke en elegante uitstraling. Deze douchekranen met gouden kleur zijn zeer geschikt in badkamers met een moderne of klassieke stijl. De gouden douchekraan is bovendien prachtig te combineren in een witte, zwarte of marmeren badkamer. Bekijk hieronder het aanbod van gouden douchekranen en lees meer over de mogelijkheden van gouden douchekranen.

11 producten
11 producten

Ga jij voor goud?

Een gouden douchekraan is een unieke blikvanger in jouw badkamer en zorgt voor een chique, elegante uitstraling. Het uitgebreide assortiment van Saniweb biedt gouden douchekranen in diverse kleuren en designs. Kies het design dat in jouw badkamer past voor een mooi en uniek geheel. Een strakke, vierkante douchekraan, zoals deze unieke douchekraan van Hansgrohe, past erg mooi in een moderne badkamer. Een gouden douchekraan met elegantie, ronde vormen komt daarentegen goed tot zijn recht in een landelijke of klassieke badkamer. Saniweb biedt gouden douchekranen aan in onder andere mat gouden kleuren en in glanzend gouden kleuren.

Kies de juiste douchekraan

Naast het design van de gouden douchekraan is het belangrijk om te letten op welke manier je de temperatuur wilt regelen. Met een mengkraan regel je de temperatuur door het koude en warme water te mengen tot de juiste temperatuur. Met een thermostaatkraan bedien je de kraan direct en eenvoudig naar de gewenste temperatuur, zoals bij deze gouden douchekraan van Ben Lavion. Let daarnaast op het formaat van de douchekop. De diameters van de douchekoppen variëren van 20 cm tot 31 cm. Wil je optimaal ontspannen van een heerlijke douche, ga dan voor deze Grohe douchesysteem met een XXL douchekop van 31 cm. In het uitgebreide assortiment vind jij de gouden douchekraan die je zoekt. Bovendien profiteer je van scherpe prijzen en een snelle levering.