Gouden badkraan

Uniek en stijlvol, dat zijn kenmerken van de gouden badkranen. Tover jouw badkamer om in een sfeervolle, karakteristieke ruimte met een gouden badkraan. Deze badkraan is een ware eyecatcher en onwijs populair. Deze stijlvolle kraan past namelijk bij vrijwel alle interieurstijlen en is al een aantal jaren een populaire interieurtrend. Bovendien voegt deze unieke badkraan luxe en kwaliteit toe aan iedere badkamer. Nieuwsgierig naar onze ruime collectie gouden badkranen? Bekijk de verschillende badkranen dan in onze webshop. We hebben zowel prachtig glanzende gouden badkranen in ons assortiment als mat gouden badkranen.

19 producten
19 producten

Goud kan met alles

Wie denkt dat goud een onmogelijke kleur is om te combineren heeft het flink mis. Goud kan namelijk prachtig gecombineerd worden. Maak van jouw gouden badkraan een ware eyecatcher door deze te combineren met de neutrale witte of zwarte kleur. Goud en natuurlijke materialen gaan ook zeer goed samen. Wat dacht je van een gouden badkraan in combinatie met een marmeren bad? Dit zorgt direct voor een zeer luxe uitstraling in jouw badkamer. Wat ook een bijzonder mooi effect geeft is zowel de badkuip als de badkraan van een gouden kleur te voorzien. Dat is nog eens luxe ervaren!

Gouden badkamers in diverse stijlen

Een gouden badkraan gaat met vele stijlen goed samen. De klassieke badkamerstijl is uitermate geschikt voor een gouden uitstraling. Wat dacht je van een sierlijke gouden badkraan in combinatie met een klassiek ligbad met gouden pootjes? Ook in een donkere badkamer staat een gouden badkraan zeer stijlvol. Door de donkere achtergrond springt de gouden badkraan in het oog, waardoor het een echte blikvanger wordt. Ook de industriële en moderne stijl zijn uitermate geschikt voor een gouden badkraan. Eén ding is zeker en dat is dat een gouden badkraan een ontzettend stijlvolle toevoeging is aan iedere badkamer.

Gouden accessoires

Wil je van jouw badkamer een stijlvol, luxe geheel maken? Kies dan niet alleen voor een gouden badkraan, maar ook voor bijpassende gouden accessoires. Denk aan gouden plantenpotjes, gouden handdoekhaakjes, een gouden spiegel, een gouden zeephouder of een gouden zeeppompje. Deze gouden details zorgen bij elkaar voor een stralend, luxe geheel. Ook kun je het groter aanpakken door te kiezen voor je toiletpot of douchebak te voorzien van een gouden kleur. De mogelijkheden in gouden accessoires zijn eindeloos. Overdrijf alleen niet! Gouden accessoires zijn een prachtige toevoeging in de badkamer, maar zorg ervoor dat je niet een te druk geheel creëert dat op een museum lijkt. In onze ruime collectie vind je diverse gouden accessoires, zodat je de gouden badkraan goed kan combineren.

Bekijk de gouden badkranen in onze webshop

Ben jij benieuwd of Saniweb een gouden badkraan heeft die volledig bij jouw interieur past? Bekijk dan het uitgebreide assortiment in onze webshop. Hier vind je ook andere bijpassende gouden accessoires, zodat je een stijlvol geheel creëert. Bovendien profiteer je van scherpe prijzen en een gratis thuisbezorging bij bestellingen boven de 50,-. Heb je vragen over een product? Vraag onze online adviseurs dan om hulp. Zij helpen je graag.